Kris Rok prvi put progovorio o šamaru Vila Smita na dodeli Oskara: „Bolelo je“

Showbiz 28. jul 202213:18
Podeli:
Vil Smit udara šamar Krisu Roku AP Photo/Chris Pizzello

Komičar se prvi put oglasio nakon incidenta koji se dogodio na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Naime, glumac Vil Smit udario je šama Roku na bini i pred svima, nakon što se komičar i voditelj Oskara našalio na račun glumčeve supruge Džejde Smit i toga što nema kosu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je na svojim stendap nastupima spominjao ovaj događaj, Kris Rok nikada do sada nije javno govorio o ovome, iako se ovaj skandal dogodio u martu.

Sada je odlučio da se oglasi.

"Svako ko kaže da reči bole nikada nije dobio udarac u lice. Da, bolelo je, majku mu, ali nisam žrtva. Izmestio sam se od tog sra*a i narednog dana otišao na posao. Ne idem u bolnicu zbog posekotine od papira", rekao je Kris Rok, prenosi "People".

Podsetimo, incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.”

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i rekao – „Drži ime moje žene dalje od svojih usta.“

Vil Smit i Kris Rok Foto:Foto:
EPA-EFE/
DAVID SWANSON, EPA-EFE/PAUL BERGEN

Vil je, nakon ovakvog ponašanja, ipak osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

Međutim, kasnije je trpeo mnoge sankcije zbog ovog svog postupka. Vilu Smitu neće biti dozvoljeno da prisustvuje niti jednom događaju Akademije u narednih 10 godina, stiming platforma Netfliks je odmah nakon ceremonije i Smitovog napada na Roka prekinula rad na svim projektima u kojima je glumac trebalo da učestvuje.

BONUS VIDEO: Vil Smit udario Krisa Roka na dodeli Oskara

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar