Kriminalca koji je oteo pse Lejdi Gage greškom pustili iz zatvora i sad ga jure

Showbiz 13. apr 202209:57
Podeli:
Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Jedan od trojice napadača koji je prošle godine pucao na šetača pasa Lejdi Gage, pušten je greškom iz zatvora u Kaliforniji, piše "The Guardian."

Devetnaestogodišnji Džejms Džekson, za kojeg se tvrdi da je revolveraš, optužen je za napad vatrenim oružjem, te za skrivanje istog u automobilu. Optužen je još u februaru prošle godine zajedno s Džejlinom Vajtom i Lafajetom Valejem, i to za pokušaj ubistva Rajana Fišera koji je šetao Gagine francuske buldoge,  te za pljačku drugog stepena.

PROČITAJTE JOŠ

Policija sada traga za Džeksonom.

Trojica napadača su prvo pucali na šetača, a zatim mu ukrali pevačicine pese. Upucani muškarac tada je hitno prevezen u bolnicu, a njegovo stanje je nakon pet dana bilo stabilno. Izgubio je puno krvi, ali se oporavio u bolnici. O svemu se tada oglasio na društvenim mrežama.

"Gledao sam smrti u oči i oporavak neće biti jednostavan. Pisaću vam još kad mi se stanje popravi, ali želim da vam kažem kako sam zahvalan za ljubav i pažnju koju ste pokazali prema meni. Osećam vašu podršku. Hvala policiji koja je uspela da pronađe pse i vrati ih kući. Znam i da će učiniti sve da pronađu te kriminalce koji su pokušali da me ubiju. Gaga, hvala ti. Poslednjih dana stalno si bila uz mene i moju porodicu, a tvoja je srećom sada ponovno na okupu. Uspeli smo", napisao je između ostalog u svojoj podužoj objavi Fišer.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar