Ris Viderspun Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Holivudska glumica Riz Viterspun poznata je po tome što je na crvenom tepihu jedna od najstilizovanijih žena, a i njen životni prostor odiše prefinjenošću i stilom koji samo ona ume da osmisli

PROČITAJTE JOŠ

Ušuškana vila u Kaliforniji koja odiše praktičnošću i porodičnom atmosferom, a moglo bi se naslutiti da je Riz u saradnji s nekim dizajnerom enterijera pretvorila svoju kuću u veoma prijatan kutak služeći se minimalnim trikovima.

Glumica je kombinovala različite dezene u nijansama plave boje, sa geometrijskim oblicima koji daju neku vrstu topline i neobičnosti. U nekim prostorijama mogu se videti i dezeni sa listovima, cvećem, koja prostor čine arhaičnim.

Iako se ona nalazi u poslovnoj prostoriji svoje kuće, uz detalj tapeta sa zlatnim listićima i tamnom pozadinom, iza stola svetle boje punog drveta, umanjuje se utisak radnog prostora, već dobija potpuno drugačiji kontekst. Stiče se utisak da je to prostor za odmor, a ne za rad.

Njena soba za čitanje takođe je u plavim dezenima, sa svetlim nameštajem, vrlo praktičnim za nju njenu decu. U svakom kutku njenog doma možete videti pametno iskorišćen prostor sa veoma dobro ukombinovanim dezenima prekrivača ili jastuka koji joj upotpunjavaju prostor.

Glumica je otkrila da u svojoj vili ima i ugao za čitanje, na udobnom dušeku s izvezenim plavim i zelenim cvetovima i listićima uživa sa svojim sinom dok čitaju omiljene dečije knjige, a tu je i jedna plava umetnička sličica koja prikazuje more.

Voli da provodi vreme sa svojim kućnim ljubimcima, koji joj izmame osmeh, čak i kada je okupirana nekom dobrom knjigom.

U njenom domu se slika, u njemu se pored glume i stvara na drugačiji način, svaki momenat koristi u dvom domu da se kreativno izrazi.

Uz nameštaj koji se može koristiti i u bašti ona u svom domu svaki deo koristi za spoj nespojivog.

Enterijer koji oslikava njenu prisutnost, slobodu i toplinu kojom ceo taj ambijent odiše.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar