Korona odložila koncert Zdravka Čolića za avgust

Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Koncert Zdravka Čolića, koji je trebalo da bude održan sutra u ’’Kneževom arsenalu’’ u Kragujevcu, odložen je zbog nestabilne epidemiološke situacije, saopšteno je iz agencije Longplay.

Koncert je odložen za 22. avgust, a svi koji su kupili ulaznice za koncert u subotu, moći će da ih iskoriste u novom terminu. Oni koji žele povrat novca, to će moći da učine od 1. avgusta, na prodajnim mestima gde su ih i kupili.

PROČITAJTE JOŠ

Longplay je saopštio da Zdravko Čolić deli razočarenje svojih mnogobrojnih fanova, kao i čitava organizatorska ekipa koja poslednjih nekoliko meseci radila na ’’kragujevačkom spektaklu’’.

’’Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pjevati u subotu zajedno, budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu“, poručio je Zdravko Čolić.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Koncert Zdravka Čolića, trebalo je da bude prvi veliki koncert na otvorenom posle vanrednog stanja zbog epidemije Covid 19. Međutim, usled nepovoljnih okolnosti za nesmetanu realizaciju spektakla kakvog zaslužuju publika i Zdravko Čolić, organizatori su bili primorani da koncert pomere za avgust, kada se očekuje da će biti omogućeno obavljanje koncertnih aktivnosti u punom obimu u Srbiji. Organizatori imaju podršku grada Kragujevca i lokalnih medicinskih i logističkih službi i nastavljaju pripreme za spektakl koji je zakazan za avgustovsko veče.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar