Lepa Brena, Goga Sekulić, Severina Kojić i Dragana Mirković
Foto:E-Stock/Danijel Milutinović/E-Stock/Miloš Rafailović/E-Stock/Časlav Vukojičić/Zoran Lončarević

Poznate ličnosti iskoristile su neradan period zbog epidemije koronavirusa da napuste Srbiju i otputuju na letovanje. Pratili su dešavanja u vezi sa graničnim prelazima koja se menjaju iz dana u dan, pa su tako "hvatali" jedinstvenu priliku da je pređu i prepuste se letnjem uživanju, sa dozom rizika kako će i kada će se vratiti nazad. Iako su mnogi glumci i pevači navikli da odmor provode na crnogorskom primorju, ove sezone je to nemoguće zbog zatvorene granice, pa su bili prinuđeni da promene destinaciju.

Lepa Brena je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem među prvima je koja je otputovala, i to u Monako. Pošto nemaju nameru još uvek da se vrate, oni tamo uživaju za sve pare.

PROČITAJTE JOŠ

Na istu destinaciju nedavno je stigla Dragana Mirković iz Beča sa svojom mužem Tonijem Bijelićem. Pošto im je otkazano putovanje u Majami i krstarenje po Karibima, folk zvezda odlučila se za Monte Karlo. Ona se tamo već videla sa Lepom Brenom i isćaskala, dok su njihovi muževi ovih dana „glavni“ u centru grada.

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, sa ćerkama Sofijom i Viktorijom uživa u Dubrovniku i koristi tropsku temperaturu za sunčanje i odmaranje na moru. Sonja užitak deli sa pratiocima na Instagramu objavljujući dnevno i po više slika. Na istoj lokaciji provodi se i Ivan Ivanović, koji je slobodne dane iskoristio na pravi način.

View this post on Instagram

@sunflower_tila ??shop at @sonja_fashion ?

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on

Goga Sekulić poslednja dva meseca provela je u Beogradu, sve do prošle nedelje dok sa sinom nije otputovala u Cirih kod supruga Uroša Domanovića. Oni su odande otišlu na odmor u Francusku, a potom će se zajedno vratiti u Švajcarsku. Goga je za Nova.rs nedavno rekla da se čuva i nosi masku.

View this post on Instagram

Opustanje ? #relax #holiday #happy

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Severina Kojić, koja živi na relaciji Beograd – Zagreb letnje dane provodi u Splitu. S obzirom na to da je u tom gradu uvek dočekana raširenih ruku, pevačica planira celo leto da provede na moru ukoliko se ne popravi poslovna situacija.

Katarina Kaja Ostojić dve nedelje se provodila na krstarenju hrvatskim primorjem sa društvom. Ona se posle odmora vratila u Francusku, gde trenutno živi, pa svaki dan ističe kako joj nedostaje letovanje i kako će u avgustu ponoviti još jedan krug.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.