Konstrakta otkrila koji ritual joj donosi sreću pred nastupe

Showbiz 14. maj. 202219:15
Podeli:
Ana Đurić Konstrakta Foto:Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Večeras će se u dvorani "Pala Olimpiko" u Torinu 25 zemalja boriti za prvo mesto na "Pesmi Evrovizije", a naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta će nastupati pretposlednja.

Umetnica će sa pesmom „In corpore sano“ nastupati pod rednim brojem 24, a kako ističe iako je kraj drugog polufinala bio napet, glavni cilj, prolazak u finale, je ispunjen.

PROČITAJTE JOŠ

Konstrakta je u jednom intervjuu govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju, te je tada navela kako je zaljubljenik u etarska ulja.

"U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini", rekla je ona tada, pa se osvrnula na tri prstena koja je dobila od svekrve i koja su deo njenog rituala pred svaki nastup.

"Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve", rekla je ona.

BONUS VIDEO: Bugarski novinar toliko obožava Konstraktu da je totalni hit u Torinu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar