Konačno se oglasio ljubavnik supruge Vila Smita

Showbiz 14. jul. 202014:55
Podeli:
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumac Vil Smit i glumica i voditeljka Džejda Pinket upoznali su se 1994. godine na snimanju serije "Princ s Bel Era", a već u prvim godinama njihove ljubavi u holivudskim krugovima se šuškalo da imaju otvorenu vezu, odnosno da stupaju u odnose s drugima.

PROČITAJTE JOŠ

Pre devet godina se čak spekulisalo da je Džejda prešla granicu prijateljstva s Markom Entonijem, bivšim suprugom Dženifer Lopez, što su Smitovi demantovali.

Jednom prilikom glasine o njihovom slobodnijem odnosu su bile toliko zastupljene da se Džejda tim povodom oglasila na Fejsbuku.

„Vil i ja možemo da radimo šta god hoćemo jer verujemo jedno drugom. To ne znači da imamo otvorenu vezu, već da imamo zrelu vezu“, napisala je između ostalog, a nešto kasnije je u jednoj emisiji pričala kako nije žena koja će poverovati da njenog supruga neće privući neka druga i da je svesna da to ne znači da je on ne voli.

To nisu jedine situacije u kojima se polemisalo o nesvakidašnjem odnosu jednog od najdugovečnijih holivudskih parova, a sada su dali fanovima novi povod. U Džejdinoj emisiji „Red Table Talk“, ona je potvrdila da je bila u vezi s reperom Augustom Alsinom, o čemu se spekulisalo pre nekoliko godina, a Džejda je oštro demantovala.

View this post on Instagram

In an interview with The Breakfast Club’s Angela Yee, Alsina addressed rumours that he had had a relationship with Pinkett-Smith, saying her relationship with Will Smith had become open. “I actually sat down with Will [Smith] and had a conversation due to the transformation from their marriage to life partnership,” he said. “He gave me his blessing.” Alsina allegedly became acquainted with Pinkett-Smith in 2015 after being introduced by her son Jaden. “I totally gave myself to that relationship for years of my life, and I truly and really, really, deeply loved and have a ton of love for her,” he said. “I devoted myself to it. I gave my full self to it. So much so that I can die right now, and be OK knowing that I fully gave myself to somebody … Some people never get that in this lifetime." Alsina told Yee that leaving the relationship “butchered” him. “It almost killed me. Not almost. It did—it pushed me into being another person,” he said. “It broke me down … It probably will be the hardest thing I ever had to experience in this lifetime.” (Watch our previous posts for the video)

A post shared by Somidraztalk Media (@somidraztalk) on

Naime, u emisiji su supružnici sedeli jedno prekoputa drugog i razgovarali o svom odnosu i o periodu kada su mislili da je njihovom braku došao kraj.

„Završio sam s tobom. Rešili smo da napravimo pauzu i pokušamo da saznamo kako možemo da se usrećimo“, rekao je Vil, a Džejda se nadovezala:

„Tada sam, kako je vreme prolazilo, ušla u „zapetljanciju“ s Augustom… Da, to je apsolutno bila veza.“

Ona se osvrnula i na spekulacije da je njen suprug Vil dao dozvolu Augustu da bude s njegovom ženom.

„Jednu stvar želim da razjasnim… O tvom davanju ‘dozvole’… Jedina osoba koja u takvim uslovima može da da dozvolu sam ja“, zaključila je.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U medijima je nastao haos jer Smitovi nikad nisu ovako otvoreno govorili o prirodi svog odnosa, a ubrzo se na Tviteru oglasio i sam August Alsina, koji je istakao da on pokazuje ljudima iskrenu ljubav i da zavist nagriza ljudima srca. Ni u jednom trenutku nije jasno pomenuo Smitove, ali je bilo jasno da mu smeta pažnja koju dobija ovih dana.

„Moja istina je moja. Nema ispravnog i pogrešnog ovde, tako je kako je“, napisao je između ostalog.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar