Komšije Saše Joksimovića otkrile šta se dešava nakon drame sa sinom

Showbiz 19. jun. 202212:19 > 12:19
Podeli:
Saša Joksimović Foto: E-Stock/Konstantin Bacetic

Glumac Saša Joksimović, progovorio je nedavno o tome da je njegov sin pretrpeo vršnjičko nasilje.

Komšije kažu da glumca često viđaju sa naslednikom i da je njegov mezimac Ilija fino i kulturno dete.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od kada se desio incident u školi, Saša se od sina ne odvaja ni minut. Ako je on na snimanju, tu je njegova supruga Nevena. Nismo znali da dete proživljava neprijatnost u školi. On je mirno i vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije to dete koje bi izazvalo problem u školi. Baš smo bili šokirani šta se desilo. Kada smo ga pitali šta se dešava, Saša je rekao: ‘Ništa me ne pitajte, proživljavam dramu, baš sam uznemiren. Ovo je haos šta se dešava, ne mogu danima da se smirim. Ako treba neću ići ni na posao, neću raditi, dežuraću ispred škole, samo neću dozvoliti da mom sinu fali dlaka sa glave'“, ispričala je gospođa iz glumčevog komšiluka, prenosi Blic.

U obližnjem marketu kažu da Sašina supruga često dolazi.

"Ona dolazi da kupuje osnovne stvari. Saša je stalno u nekom haosu. Žuri. Viđamo ga sada često kako dovozi i odvozi sina, a i u parku su stalno zajedno", ispričala je komšinica.

Inače, jedna komšinica je otkrila da je Saša besneo kada se sve to desilo, pa danima nije mogao da se smiri.

"Vikao je ispred škole. Pokušavao je da se smiri, ali kada je video da je njegov sin tužan i povučen i da ne želi da ide u školu, Saša nije mogao da se smiri i vikao je da će ovo isterati na čistac. Tražio je i roditelje te dece koja su ga napala, međutim nije uspeo da dođe do njih. Ta deca koja su njegovog sina napala su nevaspitana. Često vrište, udaraju jedni druge. Ma to je haos", rekla je glumčeva poznanica.

BONUS VIDEO: Aleksandar Srećković Kubura: Uvek se umešam kada vidim nasilje

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar