Kolo sreće se okreće: Pa fino vam stoje metle i kecelje

Showbiz 07. apr. 202020:32 > 21:04
Podeli:
Foto: Printscreen/Instagram

Svašta izolacija od muškarca napravi. Dok je policijski čas na snazi, ne mogu se ni muškarci izvući od kućnih poslova. Milan Kalinić postade kozmetičar, Gagi Jovanović "vrač sa Tornika", Gordan Kičić kuvar, Andrija Milošević takođe.

Kad je Milan Kalinić pre neki dan objavio na svom Instagramu kako svojoj supruzi u izolaciji radi gel lak uz savet muškarcima da „održavaju svoje žene u izolaciji“, usput istakavši da je završio onlajn kurs za manikir, konstatovali smo da je to sjajna ideja za biznis kad sve ovo prođe.

PROČITAJTE JOŠ

Osim što radi gel lak i manikir, Kalinić damama gratis radi čuvenu „brazilku“, ali i „sanaciju čukljeva“, samo ako vam je stopalo veličine 47 plus. Tako je bar odgovorio Andriji Miloševiću, koji se u komentarima interesovao za njegove usluge.

Foto: Instagram/kalinic.milan72

Kad smo već kod Andrije Miloševića, izolacija na njega takođe dobro utiče. On kuva, recituje, piše dečiju poeziju, odgovara na izazove… Ma, milina! Njemu baš nije dosadno, ali bar je društveno koristan.

Ako odete na njegov Instagram profil, osim što ćete videti neke zanimljive recepte, videćete i kako da uz kuvanje malo i zapevate, uglavnom pesmice iz detinjstva.

Foto: Instagram/andrijamilosevic_officiala

Miloševićev kolega Gordan Kičić takođe ima kulinarskog talenta. Dok Andrija pravi omlet, Gordan sprema ćufte. Još je i kecelju stavio, kao prava domaćica. Svaka čast!

Foto: Instagram/gordankicic

Blago njihovim lepšim polovinama. Ne zna se da li je bolje kad ti izabranik radi manikir ili sprema ručak.

Na ovu listu upisao se još jedna glumac, „vrač sa Tornika“, Gagi Jovanović, koji ima „vradžbinu“ koja tera koronu.

Gagijevu „vradžbinu“ je na svom Instagram profilu objavila njegova ćerka Anđela. Glumac na slikovit i duhovit način objašnjava kako se mogu skinuti „čini“ s planete Zemlje.

Foto:Screenshot/Instagram/_blejzmodesti

“Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite: ‘Iš, iš, korona’ a možete i ‘Ćao, viruse, ćao, ćao’ ili ‘Čibe, kovide, čibe’. Potom okrećite globus i govorite: ‘Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje’”, glase detaljna uputstva „teranja korone“.

Bilo kako bilo, poznati muškarci se u izolaciji, čini se, odlično snalaze u kućnim poslovima. Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, verujemo da se ne dosađuju. Uostalom, važno je da su bar nekome od pomoći, a i lepo im stoji. Dosta su samo žene „rintale“. Sad nemate izgovor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.