Koliko su srpski pevači zaista popularni u Americi

Showbiz 17. okt. 202123:10
Podeli:
Tijana eM, Cvija, Teodora Dzehverovic i Mc Stojan
Tijana eM, Cvija, Teodora Džehverović i Mc Stojan Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Goran Srdanov/Nova.rs

Američka turneja decenijama unazad predstavlja jednu vrstu uspeha u karijeri mnogih domaćih pevača. Proteklih godinu i po dana kako vlada pandemija koronavirusa, pevači su bili sprečeni da nastupaju preko okeana, međutim, situacija se iznenada promenila, naravno u korist pevača.

Pročitajte još:

Estradni menadžeri imaju pune ruke posla, između ostalog dogovarajući gostovanja u američkim najpoznatijim klubovima i diskotekama.

Među prvima su još pre mesec i po dana nastupili Slađa Alegro, Tijana Milentijević i Samo Bob koji su u tamošnjim klubovima napravili haos, a potom se kući vratili punih džepova.

„Prvi put sam bila u Americi i oduševljena sam. Nisu tačne priče d anaši pevači nisu tamo traženi, naprotiv moji nastupi su bili popunjeni do poslednjeg mesta čemu se uopšte nisam nadala“; rekla je Tijana za Nova.rs.

Mc Stojan i Tea Tairović takođe se mogu pohvaliti uspešnom turnejom po Americi, ali i njihove kolege Teodora Džehverović i Stefan Cvijović Cvija koji su trenutno tamo jedni od naših najtraženijih izvođača.

Sve u svemu? – Američka turneja definitivo je estradi napunila novčanike, a većina je zahvaljujući tom novcu stekla svoje domove i razne nekretnine koje danas poseduju.

BONUS VIDEO: Intervju Monika Ivkić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar