Podeli
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Nataša Bekvalac često ističe kako ne barata dobro sa novcem, ali čini se ima i te kako dobre poslovne poteze. Kako zbog školovanja ćerki planira da novosadski dom zameni onim u Beogradu, rešila je i da zaradi novac, pa će svoju luksuznu vilu na salašu u Čeneju izdavati, i to ni manje ni više nego za šest stotina evra po danu. Eto idealne destinacije za letovanje u Srbiji.

Samo petnaestak minuta od samog centra Novog Sada u naselju Čenej na preko 3500 metara kvadratnih prostire se imanje kuće “22 22.” Ušuškana u zelenilu i potpuno izolovana od ostatka sveta i čarsije, “22 22 house” priuštiće vam da u njoj provedete najlepče trenutke sa svojom porodicom ili prijateljima, piše na zvaničnom sajtu “kucenadan.rs.”

Kratkim pozivom na telefonski broj koji je dostupan na sajtu, ali i na zvaničnom Instagram nalogu “22 22 house”, saznaćete da dan u luksuznom domu Nataše Bekvalac košta šest stotina evra. Ulazak na imanje, ili “ček in”, je od 13 časova, a “ček aut”, ili izlazak sa imanja, predviđen je za 10 časova ujutru.

Imanje krasi veliko dvorište, bazen i moderno uređene sobe – od kojih je čak šest spavaćih.

Pevačica je napustila Beograd pred rođenje druge ćerke Katje, u februaru 2018. godine. Ona je život u srpskoj prestonici zamenila životom na salašu u Čeneju koji je uredila po svojoj meri. “Story” magazin navodi da je njen prvenstveni plan bio je da u vojvođanskom domu živi sa starijom ćerkom Hanom, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem, i tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem.

Međutim, zbog porodičnog nasilja koje je doživela, od Luke se razvela, pa u toj oazi mira uživa samo sa svojim mezimicama. Po svoj prilici, pevačica uskoro sa ćerkama planira da se vrati u Beograd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.