Foto: Instagram / ddp USA / Profimedia

Pandemija korona virusa iznedrila je neke nove biznis modele – dok su se neki okrenuli TikToku i zarađivanju preporukama, neki su ipak rešili da svoje fotografije i snimke ponude na sajtu OnlyFans. Iako sadržaj koji se tamo objavljuje nije za svakoga, to je mesto gde se zarađuju visoke svote novca.

OnlyFans je nastao još 2016. godine, ali nikada nije bio popularan kao poslednjih meseci. Zamišljen je kao mesto gde će fanovi imati priliku da za, određenu mesečnu pretplatu, saznaju o omiljenim zvezdama i influenserima ono čega nema na mrežama i u medijima. Ali, sve je otišlo u sasvim drugom smeru: sajt je postao mesto gde zvezde zaista pokazuju malo više – ali ne više svog života, već tela.

PROČITAJTE JOŠ

Kao što smo već rekli, OnlyFans radi tako što se fanovi pretplaćuju na sadržaj omiljene zvezde mesečno. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama. Pritom, sadržaj uopšte ne mora da bude eksplicitan – Kardi Bi, recimo, zarađuje milione, iako joj je sadržaj pristojan. 

Mnogo je onih koji fanove vode iza scena, na snimanje spotova, ekskluzivne muzike i drugih zanimljivih stvari, a još mnogo više onih koji se, jednostavno – skidaju goli.

Ko zarađuje najviše? Lista će vas možda iznenaditi: pred vama je top 5 najplaćenijih zvezdi na OnlyFansu.

5. Mia Kalifa – 6 953 664 dolara mesečno
4. Tajga – 8 334 362 dolara mesečno
3. Kardi Bi – 10 117 354 dolara mesečno
2. Bela Torn – 12 738 587 dolara mesečno
1. Blek Čajna – 21 791 195 dolara mesečno

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.