Foto: SILVANO DEL PUPPO / IPA/I / Sipa Press / Profimedia / Entertainment Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Pop provokatorka Lejdi Gaga, od sredine februara nalazi se u Italiji, gde zajedno sa Adamom Drajverom snima svoj novi film "Gucci". Pored "fenomenalnog scenarija" o kojem pričaju američki mediji, ali i dobre glumačke ekipe, pažnju javnosti posebno privlači neverovatna sličnosti zmeđu Lejdi Gage i Patricije Regani, Gučijeve udovice koju pop zvezda glumi na filmu.

Naime, Gaga će glumiti Patriciju Regani, bivšu suprugu Maurizija Gučija, italijanskog modnog magnata, prvog čoveka brenda “Gucci”, koja je 18 godina provela u zatvoru jer je angažovala plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža, 1995. godine.

Patricija Regani, u Italiji poznata kao Lejdi Guči, je završila u zatvoru 1998. pošto je proglašena krivom za naručeno ubistvo. Ona je plaćenom ubici platila sumu koja je približna 300.000 evra, da ubije njenog bivšeg muža Mauricija Gučija, multimilionera, vlasnika modne imperije Gucci.

Foto: VOLPE/IPA / IPA / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Mauricio je ubijen tri godine pre toga, dok je dolazio na posao u svoj ofis u Milanu. Patricija je bila ljubomorna na mlađu ženu sa kojom je bivši muž hteo da se venča, a kuljala je od besa i zbog toga kako je Mauricio upravljao sa 170 miliona dolara koje je zaradio pošto je prodao porodični biznis grupaciji Investcorp iz Bahreina.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle suđenja, proglašena je krivom zbog naručenog ubistva i osuđena na 29 godina zatvora. Kazna je posle uložene žalbe smanjena na 26 godina.

Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poslednje dve godine, Patriciji je bilo dozvoljeno da izlazi iz zatvora i vodi svoj modno – juvelirski biznis u Milanu. Na ramenu je gotovo uvek nosila makao papagaja.

Foto: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Onda je u oktobru prošle godine puštena. Odslužila je 18 godina kazne i nagrađena je slobodom zbog primernog ponašanja u zatvoru.

Foto: SILVANO DEL PUPPO / IPA/I / Sipa Press / Profimedia

Njen lik i delo na filmu će prikazati Lejdi Gaga, koja neverovatno liči na nju. Ukoliko uporedimo dve fotografije Patricije i Gučija, i Lejdi Gage i Adama Drajvera s druge strane – izgledaju gotovo identično.

Foto: Entertainment Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Film će režirati Ridli Skot, a u njemu će još glumiti i Robert Deniro, Džared Leto i Al Paćino.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)