Žiri Zvezde Granda Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nova sezona popualrnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda uveliko se zahuktava jer je počeo treći krug. Iako je možda još rano, nekolicina kandidati se već posebno istaklo zbog čega im uveliko predviđaju samo finale, pa nekima čak i sigurno prvo mesto u finalu koje će se održati sredinom leta.

Pročitajte još:

Petar Jojić iz Beograda, poznat po nadimku Perčoli, javnosti je privukao pažnju na nedavnim ekološkim protestima širom Beograda i Srbije, oduševio je prisutne kada je zapevao na Trgu Slavija, gde su građani blokirali saobraćaj.

Perčoli je nedavno zasijao na velikoj sceni „Zvezda Granda“, gde je oduševio žiri i plasirao se u treći krug takmičenja.

Dvadesetčetvorogodišnji Petar Jojić je na Grandovoj sceni otpevao pesmu „Krivi ljudi“, koju u originalu izvodi Doris Dragović, a nakon osvojena četiri glasa, usledila je i Čolina pesma „Produži dalje“, nakon koje je osvojio maksimalnih šest glasova.

Da je rad sa mentorima u “Zvezdama Granda” veoma produktivan dokazao je Emir Alić (33) iz Tutina koji je zahvaljujući svojoj mentorki Ceci Ražnantović napredovao iz kruga u krug.

Iako je rano za pojedine prognoze, Emir već sada važi za jednog od glavnih Cecinih kandidata za finale, nekog u koga se ulažu velike nade.

Jasmin Đulšić (21) iz Slovenije ovogodišnji je kandidat koji je sve simpatije žirija ali i publike osvojio zahvaljujući svom izgledu i harizmi.

Takmičarka Aleksandra Mladenović koja je u timu Ane Bekute ove godine se takođe istakla posebno. Njen brijlijantan nastup pogledajte u nastavku teksta:

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.