Miloš Biković Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Popularnost može da se meri na različite načine, a koliko neko ima pratilaca na društvenim mrežama, svakako je jedan od njih. I dok se kao o najpoznatijem definitivno govori o Milošu Bikoviću, on nije taj sa najviše fanova na Instagramu.

Gotovo svaki glumac u Srbiji ima profil na Instagramu. Nedavno se ovoj mreži pridružio i reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, koji po merilima mlađe generacije, ne prednjači na ovoj tabeli.

Foto: Printscreen / Instagram

Mnogi bi očekivali da je Miloš Biković najpraćeniji domaći glumac na internetu, a njegovih impozantnih 1.900.000 pratilaca svakako da bi moglo da opravda ova očekivanja, međutim, nije ni blizu broju jedan.

Foto: Printscreen / Instagram

Milan Marić, čija je popularnost naglo porasla nakon što je prošlog septembra izašao film „Toma“, na ovoj mreži ima oko 100.000 pratilaca, a vrlo blizu njega nalazi se i glumac koga cela Srbija decenijama obožava, Nikola Đuričko.

Foto: Printscreen / Instagram

Ipak, najpopularniji domaći glumac, barem ako je verovati instagram brojkama, jeste Darko Perić koji ima čak preko 4.500.000 pratilaca.

Foto: Printscreen / Instagram

Ovaj glumac veliku slavu je stekao ulogom u popularnoj seriji „La casa de papel“, te nije čudo da veliki deo njegovih pratilaca dolazi i iz inostranstva.

Foto: Printscreen / Instagram

BONUS VIDEO: Biković: „Južni vetar“ ne promoviše kriminal, to je besmislica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.