Ko je i čime se bavi čovek s kojim Maja Berović čeka bebu

Showbiz 18. okt. 202113:03 > 13:36
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Maja Berović čeka prvo dete sa suprugom Alenom Dragosavom, sa kojim je od svoje 17. godine. Termin porođaja je u februaru, a Berović je na društvenim mrežama objavila da se zbog toga oseća "srećno i blagosloveno".

Iako su zajedno toliko dugo, Maja se sa suprugom retko pojavljuje u javnosti, te većina njenih fanova ne zna ko je on.

Upoznali su se dok je pevačica bila maloletna.

PROČITAJTE JOŠ

„Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe“, ispričala je jednom prilikom Maja koja je rođena 1987. godine u Ilijašu nadomak Sarajeva, a odrasla je u selu Malešići, kao i u Bratuncu.

Vrlo brzo su krenuli da se zabavljaju, ali i da žive zajedno.

„Nakon nekog vremena, shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru“, rekla je pevačica.

Kako navode domaći mediji, Maja i Alen venčali su se 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj.

„Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu „tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi“, rekla je pevačica nakon venčanja.

Maja je više puta govorila da joj je Alen uvek bio podrška u karijeri.

„On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar“, rekla je ona.

Inače, Majin muž je, kako se navodilo, na početku njihove veze vozio kamione, a sada ima i svoju firmu koja se bavi međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.

Foto:E-Stock_blank

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar