Ko je Dušan Svilar: Pobednik Zvezda Granda koji je postao solista u pozorištu

Showbiz 24. okt. 202110:26
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevač Dušan Svilar, stekao je popularnost 2007. godine osvojio prvo mesto u "Zvezdama Granda", da bi se samo posle nekoliko meseci povukao sa muzičke javne scene.

Pročitajte još:

Mnogi su ga poredili sa Zdravkom Čolićem i predviđali mu karijeru poput njegove. Međutim, kako ističe, od te pobede 2007. godine se mnogo štošta promenilo.

No, danas Živi miran, povučen život, povremeno ima istupe u javnosti, pa gostuje u nekoj emisiji i održi neki nastup, a estrada ga, i dalje, ne zanima.

Ipak, pevanje mu je i dalje najvažnije u životu jer je nedavno postao prvi solista Pozorišta na Terazijama.

Naime, Svilar se još davnih dana odlučio na promenu, pa se oprobao kao glumac u Pozorištu na Terazijama gde je dobio dobio angažman. Tu je igrao naslovnu ulogu u komadu “Fantom iz opere, a pre nekoliko dana postao je stalni član pozorišta.


„Hvala na poverenju, zadovoljstvo mi je što sam postao deo ove sjajne ekipe! Fantom, posle duže pauze, uskoro ponovo u Pozorištu na Terazijama“, napisao je Svila us vojoj objavi.

Ono što mu je tokom medijske karijere najviše smetalo, a zbog čega je možda i odlučio da estradnu karijeru ostavi po strani jesu naslovi i  novinske pompe.

„Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja, kao neko koga vole da slušaju kako peva, moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu, to nije moj cilj“, rekao je Svilar u jednom intervju.


Dušan Svilar rođen je 1990. godine u Subotici. Svojevremeno je rekao da je talenat nasledio od dede koji je bio pevač Radio Beograda. Klavir je počeo da svira sa 7 godina, a kada je napunio 9 pojavio se na takmičenju 3K Dur koje se emitovalo na Trećem kanalu RTS gde su mu zabranili da peva jer je bio isuviše mlad.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović: Duet sa Marijom Šerifović je na čekanju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar