Viktor Zivojinovic
Viktor Živojinović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Poslednjih dana spekuliše se da je mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, uplovio u ljubavnu romansu sa pevačicom Lenom Čolak nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković.

Naime, reč je o pop pevačici Leni Čolak, koja je starija od njega tri godine. Lenino primarno zanimanje je pevanje i redovno nastupa u klubovima i privatnim proslavama. Nju ne prate skandali, a u svetu šoubiznisa važi za normalnu i dobru devojku koja ima velike ciljeve i kriterijume, kako privatno, tako i poslovno.

Lena Čolak. Promocija nove pesme, pevačice Lene Čolak, promocija
Lena Čolak Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Lena je iz Majdanpeka, a dugo živi u Beogradu. Završila je Učiteljski fakultet, a u slobodno vreme piše i komponuje pesme i svira gitaru. Ranije se takmičila u muzičkom šou programu „Zvezde Granda“, što joj je pomoglo da se lansira dalje u svet muzike. Trenutno ima ugovor sa švajcarskom produkcijom „Triple M“, u čijem timu su Elma Sinanović, Darko Lazić, Marko Milivojev Mili, Andreana Čekić, Sloba Vasić, Anid Ćušić, Nucci, Vojaž, Mile Kitić, Monika Ivkić i drugi.

Lena Colak
Lena Čolak Foto:Promo

Nedavno je priredila glamuroznu promociju nove pesme „Vodimo ljubav“ na kojoj su je podržali brojni pevači i glumci.

Lena Colak
Lena Čolak Foto:Promo

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam skandalozna ličnosti i ne volim da se vezujem za skandale. Volim da se piše kad uradim neku dobru, humanu i lepu stvar. Što se tiče skandala, mislim da to može svako, a ovo što ja radim i ne može baš svako“, kazala je ona
Držim se sa glumcima jer smo sličnog senzibiliteta. Dosta mojih prijatelja se bavi glumom. U mom prethodnom spotu za pesmu „Majko“ glumili su Milica Milša i Vladan Savić. Bili su mi roditelji u spotu (smeh). Zaista je bila lepa saradnja i ostali smo u kontaktu. Jako su mi dragi jer su bili deo projekta koji sam obožabala. Nemam neko mišljenje o estradi. Mislim, OK. Različitih ljudi ima, ali u svakoj sveri i svakom poslu postoje kvalitetni i dobro ljudi. Ja sam neko ko se trudi da iz svih tih svera izvučem ljude koji mi prijaju“, rekla je između ostalog pevačica nedavno za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Lena Čolak: Družim se sa glumcima jer smo sličnog senzibiliteta

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar