Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Arhiva

Odlukom Kriznog štaba ništa osim prodavnica prehrambene robe, apoteka i pumpi ne radi, a osim privrednika, koji su najviše pogođeni ovim merama, korisnici njihovih usluga biće uskraćeni. Pozvali smo nekoliko pevačica i pitali ih da li im i koliko nedostaju frizeri tokom ovog talasa karantina, te ko im "radi o glavi" dok su frizerski saloni zatvoreni.

Pevačica Mia Borisavljević ističe da joj frizer ne nedostaje preterano, jer se uvek drži „sigurice“ – konjskog repa.

„Ufff… Po svemu sudeći, zavezaću rep. To mi je najjednostavnije i najpraktičnije. Mada, i kad idem kod frizera, uvek posle vežem rep (smeh)“, kaže ona kroz osmeh.

Sanji Đorđević je najvažnije da je kosa čista, a frizura manje-više.

„Ma važno je da je kosa čista. Operem je i svežem u rep. Inače mi je kosa negovana da izgleda lepo i bez feniranja.“

PROČITAJTE JOŠ

Elmi Sinanović frizera u karantinu glumi ćerka Hulija.

„Sveže sam ofarbana, tako da ću moći da se snađem bez frizera. Generalno mi je cela ova situacija teško pala i nekako se loše osećam zbog svega, tako da me ne opterećuje da li ću biti isfenirana ili ne. Imam sreću da je moja ćerka Hulija sposobna i spretna, pa imam njenu pomoć ako zatreba, inače bi bilo diskutabilno kad je u pitanju moja frizura“, rekla nam je Elma.

Aleksandra Mladenović otišla je u rodno Žitorađe, te joj, kako kaže, neće trebati frizerske usluge dok je tamo. Međutim, ako joj zatreba, ima drugaricu, koja će joj priskočiti u pomoć.

„Otišla sam kod svojih roditelja van Beograda, pa mi je nebitno da li ću imati frizuru ili ne. Inače, moja dobra drugarica je frizerka, pa ako bude zatrebala pomoć, onda ću joj se prepustiti kod kuće. Mada, ni ne razmišljam o kosi trenutno.“

Zorana Pavić, poput koleginice Aleksandre Mladenović, ima drugaricu koja je frizerka, te se njoj obraća za tu vrstu nege.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

PROČITAJTE JOŠ

„Imam svoju drugaricu Lidiju, koja brine o mojoj kosi. Kako nedavno rekoh, kosa mi je jako važna, onako divlja, gusta, negovana. Ona mi ‘zbrinjava’ kosu, s tim što ovo što se dešava veze s mozgom nema. Sad ugrožavaju građane frizerski saloni, a radi šta sve radi. Znači, levom i desnom čovek da se prekrsti. Ne razumem.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)