Foto: Nova S

Pevač Nenad Knežević Knez bio gost današnje emisije "Među nama", a povod njegovog gostovanja je nova pesma "Zarobljeni", koju je publici predstavio danas.

„Prva asocijacija kad kažem zarobljeni, ljudima je asocijacija na ovo vreme i koronu. Mi definitvno jesmo zarobljeni, a pogotovu mi muzičari i pevači. Prve su nas ‘ukinuli’, a poslednji krećemo ponovo da radimo. U međuvremnu, šta pametno raditi? Imao sam milion nekih nesređenih ideja i onda sam ovaj period upravo iskoristio da radim na tim projektim“, rekao je Knez na početku razgovora.

Muzičar je na novoj pesmi sarađivao sa ljudima sa kojima je sarađivao pre više od trideset godina na njegovoj hit pesmi „Da’l si ikada mene voljela?’

„Napravio sam malu dužu diskografsku pauzu, a ovo je moja obnova saradnje sa tom starom ekipom. Ovo je stari Knez, ali i novi Knez jer su u stavranju pesme učestvovali i mlađi ljudi“, kaže pevač.

Inače, Knez je otac Ksenije Knežević, članice grupe „Hurricane“, koja je predstavnik Srbije na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije.

„Ja sam sada poznat kao Ksenijin tata, a to je titula koju ponosno nosim“, kaže Knez.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)