Podeli
Foto:EPA-EFE/RINGO CHIU

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan fotografisana je nedugo nakon susreta sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom u Vajomingu. Ona je ridala u suzama, pokušavajući da spase svoj brak, navodi "Dejli Mejl".

Razgovor između dvoje supružnika dogodio se samo nekoliko dana nakon Kanjeove skandalozne predizborne kampanje u kojoj je, između ostalog, govorio i privatnom životu sa Kim Kardašijan.

PROČITAJTE JOŠ

On je nakon toga na Tviteru optužio svoju suprugu i njenu majku Kris Džener da pokušavaju da ga “zatvore u ludnicu”, kao i da su bele rasistkinje.

Kanje je tada Kim zapretio razvodom, a dva dana kasnije joj se i javno izvinio, navodeći da je uvek bila njegova najveća podrška.

“Nju je sve ovo veoma pogodilo, umorna je od stalnih Kanjeovih ispada. Uvek je bila na njegovoj strani i branila ga je čak i kada je to pretilo da ugrozi njenu reputaciju”, rekao je izbor za magazin “People”.

Kim je nakon njegovih ispada na Tviteru izdala javno saopštenje, moleći za privatnost.

“Nikada javno nisam govorila o ovome i kako je uticalo na naš dom, jer se trudim da zaštitim decu i poštujem Kanjeovo pravo na privatnost kada je reč o zdravlju. Ali danas, mislim da treba da kažem nešto zbog stigme i zablude o mentalnim bolestima”, nastavila je.

“Oni koji razumeju mentalnu bolest ili kompulsivno ponašanje, znaju da je porodica nemoćna, sem ako član porodice nije maloletan. Oni koji ne znaju ovo, brzo osuđuju i ne razumeju da oboleli moraju sami da započnu proces traženja pomoći, bez obzira na to koliko porodica i prijatelji pokušavaju”, piše Kim.

Ona je dodala da razume da je njen muž predmet kritika zbog toga što je javna ličnost i da njegovi postupci izazivaju oprečna mišljenja i emocije.

“On je brilijantna ali komplikovana osoba, koja je umetnik, crnac. Iskusio je bolni gubitak majke, dok se bori sa pritiskom i izolacijom koja mu teže pada zbog bipolarnog poremećaja. Ljudi bliski Kanjeu znaju šta misli i razumeju da njegove reči nisu uvek u skladu sa ponašanjem”, nastavila je.

“Život sa bipolarnim poremećajem ne znači da ta osoba ne treba da ima snove ili kreativne ideje, bez obzira na to koliko su velike ili se čine neostvarivima. To je taj njegov genijalni deo, kome smo svi svedočili, mnogi od njegovih velikih snova su se ostvarili”,  rekla je, a potom zamolila za razumevanje i privatnost.

Podsetimo, popularni reper prvobitno je objavio na Tviteru da je njegova supruga Kim Kardašijan Vest pokušala da ga, kako je rekao, zatvori zajedno sa psihijatrom, nakon njegovog skandaloznoj predizbornog skupa u Karolini, kojim je najavio svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore u SAD.

Izvor govori da je Kim Kardašijan zapretila razvodom slavnom reperu, ukoliko, kako izvor kaže, ne prekine sa svojim političkim angažmanom. Ono što je razbesnelo Kim Kardašijan, jeste Kanjeovo priznanje na predizbornom skupu, prilikom kojeg je rekao da su njih dvoje razmišljali da abortiraju najstariju ćerku Nort.

On je isprva objavio nekoliko skrinšotova prepiske sa Kim Kardašijan, da bi ih potom obrisao. U svojim Tvitovima vređao je i svoju taštu, odnosno majku Kim Kardašijan – Kris Džener. Naveo je da se ona udružila sa njegovom suprugom kako bi ga proglasili ludim, a potom je objavio i prepisku sa Kris Džener, u kojoj joj je zabranio da viđa njegovu decu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar