Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

"Kad sam čula vest da Albera više nema, srce mi se slomilo. Prvi put kad sam bila u Parizu, iznenadio me je ručkom i skoro sam se onesvestila kada je ušao. Bio je veoma drag i ljubazan. Obukao me je za prvu naslovnu stranu "Voguea" i poklonio mi je haljinu za uspomenu", oprostila se emotivnim pismom Kim Kardašijan od preminulog svetskog dizajnera Albera Elbaza.

Izraelsko-francuski modni dizajner, Alber Elbaz, preminuo je u 59. godini od posledica koronavirusa. Brojne holivudske zvezde kojima je surađivao oprostile su se od njega na društvenim mrežama, a tugu za njim nije sakrila ni Kim Kardašijan, koja je objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Kad sam čula vest da Albera više nema, srce mi se slomilo. Prvi put kad sam bila u Parizu, iznenadio me je ručkom i skoro sam se onesvestila kada je ušao. Bio je veoma drag i ljubazan. Obukao me je za prvu naslovnu stranu „Voguea“ i poklonio mi je haljinu za uspomenu“, napisala je ona i dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Zatim su me Alber i Lanvin obukli za prvi „Met Ball“ na koji sam bila pozvana. Naša saradnja bila je ispunjena smehom i zagrljajima. Kakva slatka duša. Zauvek ću čuvati sva naša sećanja“, napisala je Kim.

Elbaz je inače obeležio svet mode svojim koktel-haljinama, najčešće crnim, a njegove odevne kombinacije ponele su mnoge slavne zvijezde.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)