Kendal Džener o anksioznosti: Ponekad mislim da ću umreti

Showbiz 10. maj. 202116:16
Podeli:
Foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Kendal Džener izašla je u javnost sa pričom o borbi sa anksioznošću.

U razgovoru sa psihologom doktorom Ramanijem Durvasulom u emisiji Open Minded, manekenka je iskreno govorila o simptomima anksioznosti koje ima od detinjstva.

„Sećam se da sam bila zaista mlada – rekla bih da sam imala 8, 9, 10 godina – i da ne bih mogla da dođem do daha. Otišla bih do mame i rekla joj to“, prisetila se Kendal koja danas ima 25 godina.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada iz ove perspektive gledam na to, jasno je da sam imala napade anksioznosti. Mislim da je prezaposlenost i situacija u kojoj se sada nalazim na neki način ono što je izaziva.“ nastavila je.

„Imala sam momente u kojima se osećam kao da treba da me hitno odvezu u bolnicu, jer mislim da mi srce otkazuje i ne mogu da dišem i treba mi neko da mi pomogne“, nastavila je Kendal.

„Ponekad pomislim da umirem“, dodala je. „Ponekad delovi mog tela u potpunosti otupe. To može biti zaista intenzivno i zastrašujuće.“

Jenner je dodala da je „veliki hipohondar“.

„Nekad to osetim na koži, fizički“, rekla je Kendall doktoru Ramaniju. „Bukvalno bih išla kod lekara, jer mi bude loše do te mere da sam ubeđena da nešto nije u redu.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar