Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

O ovome se već neko vreme šuška, a u petak je napokon stigla i zvanična potvrda. Kejtlin Džener želi da postane guvernerka Kalifornije.

PROČITAJTE JOŠ

„Predstavljala sam Sjedinjene Američke Države i osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, te pomagala u unapređenju pokreta za ravnopravnost… Kao stanovnici Kalifornije, suočavamo se s mogućnošću da sad ili nikad temeljno popravimo stanje u svojoj državi pre nego što bude prekasno“, stoji u saopštenju koje potpisuje Džener.

Ova eksplozivna vest objavljena je u trenutku kad je aktuelna peticija za opozivom trenutnog guvernera Gevina Njusoma. Ako se opoziv kvalifikuje za glasanje i ako glasači odluče da Njusom treba da ode, Kejtlin može da stavi sve karte na sto.

U tom slučaju, slavno ime i te kako bi moglo da joj ide u prilog, piše „TMZ“. Podsetimo, 2003. godine opozvan je guverner Kalifornije Grej Dejvis, a na tom mestu zamenio ga je holivudski glumac Arnold Švarceneger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

„Ovo nije Kalifornija kakvu poznajemo. Ovo je Kalifornija Gevina Njusoma, u kojoj nam se naređuje da ostanemo kod kuće, dok on odlazi na večere sa svojim prijateljima lobistima“, kritikovala je Džener guvernera aludirajući na njegovu zloglasnu večeru u luksuznom restoranu „The French Laundry“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

Međutim, čini se kako Kejtlin nije jedina slavna osoba koja koketira s guvernerstvom – navodno i oskarovac Metju Mekonahi takođe ozbiljno razmišlja o političkoj karijeri i kandidaturi za guvernera Teksasa, a prema najnovijim podacima, čak je i popularniji od aktuelnog guvernera Grega Abota.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)