Kejti Peri pružila podršku optuženoj Elen Dedženeris

Showbiz 05. avg. 202010:51
Podeli:
Foto: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jeku kontroverznih optužbi na račun voditeljke Elen Deždneris, Kejti Peri postala je jedna od retkih pop zvezdi koja je pružila podršku svojoj slavnoj prijateljici.

„Znam da ne mogu da govorim ni u čije ime, ali kada sma ja u pitanju, od Elen sam uvek dobijala samo ljubav. Ne smemo da zaboravimo da je Elen tokom proteklih decenija bila glas tolerancije i ljubavi. Šaljem ti punu podršku prijateljice“, napisala je Kejti na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je jedna od retkih koja je javno podržala Elen. Pored nje, to je učinio još jedino industrijski menadžer Skuter Braun, inače poznat i kao manedžer pop zvezdi Džastina Bibera i Arijane Grande, koji je takođe, kao i Peri, napisao da je njegova saradnja sa Elen uvek bila divna.

Podsetimo, Elen, voditeljka omiljene emisije i jedna od najvećih televizijskih zvezda u SAD, izložena je kritikama nakon otkrića da u njenoj ekipi vlada toksična atmosfera i kultura zlostavljanja i maltretiranja koja se pomalo pretvara u još jedan #MeToo skandal.

U poruci koju je prošle nedelje poslala svojim zaposlenima, Elen je rekla da namerava da reši sve probleme i dodala kako ne može baš uvek sve konce da drži u svojim rukama, pa se oslonila na druge da obave posao za koji ih je zadužila.

“No, jasno je da neki to nisu učinili”, napisala je Dedženeres.

“To će se promeniti i takve se stvari više neće događati.”

Portal “BuzzFeed” razgovarao je s 36 Eleninih zaposlenih koji su se požalili na maltretiranje, vređanje i napade. Neke optužbe odnose se i na seksualno zlostavljanje kojima su bili izloženi zaposleni nižeg ranga, od kojih su zahtevane i seksualne usluge.

Kuća “Telepictures”, koja producira “The Ellen DeGeneres Show”, izdala je saopštenje u kome stoji da su “razočarani preliminarnim nalazima istrage koji su pokazali manjkavosti u svakodnevnom radu i ophođenju sa zaposlenima”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar