Foto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Kejti Peri je na društvenim mrežama pohvalila svog verenika, glumca Orlanda Bluma, zbog uloge u novom filmu "The Outpost".

Kejti je na svom Instagramu objavila trejeler filma u kome Orlando glumi jednog od vojnika u Avganistanu, navodeći da je njen verenik „pravi heroj“.

„Dok proslavljamo praznik, 4. jul, vreme je da se osvrnemo na neverovatne muškarce i žene koji su štitili našu državu“, napisala je Kejti ispod videa.

Glumac koji je sa pevačicom u karantinu već nekoliko meseci, nedavno je takođe pohvalio svoju verenicu, navodeći da je neverovatna žena.

“Da nema velikog stomaka, ne biste ni mogli da znate da je trudna”, rekao je Blum za strane medije. “Ona je neverovatno snažna. Baš sam impresioniran. Ne žali se, samo uživa u tome što je u drugom stanju. Jako je inspirativno gledati je takvu“, rekao je on za američke medije.

Podsetimo, Keti je svoju trudnoću otkrila putem muzičkog videa u martu. Ona je objavila pesmu “Never Worn White” zajedno sa muzičkim videom, na kraju kog je otkrila trudnički stomak. To će biti Ketino prvo dete, dok njen verenik, glumac Orlando Blum , iz braka s manekenkom Mirandom Ker ima devetogodišnjeg sina Flina.

Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter