Kejt Mos je samo jedna od velikih zvezda koja nema Instagram

Showbiz 08. sep. 202018:02
Podeli:
Foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Iako mnogi ne mogu ni da zamisle život bez društvenih mreža, postoje i oni koji nisu korisnici Fejsbuka, Instagrama i Tvitera, a među njima su i mnoge slavne ličnosti.

Život jedne od najpoznatijih manekenki, Kejt Mos ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Kejt je poznata po tome da je živela buran i skandalozan život, a sada je istakla da se konačno smirila i posvetila nekim drugim stvarima. Za razliku od većine manekenki, ona nema Instagram, niti druge društvene mreže, pa se tako retko i oglašava u javnosti.

Kejt Blančet na Mostri, Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Ona je godinama imala problem sa alkoholom i bila je „noćna ptica“, a nedavno je priznala da već dve godinem ne uzima alkohol.

PROČITAJTE JOŠ

“U 23 sata moram biti u krevetu, upalim Netfliks i brzo zaspim“, rekla je Kejt za El. Bivša manekenka objašnjava kako je baš završila gledanje serije “Sex Education“. “Probudim se u 8 ujutro, ali ako ne spavam tačno osam sati, grozna sam tokom poslepodneva“, rekla je Mos, te nije ni čudo što je nema na društvenim mrežama.

Glumica Ema Stoun retko kada otkriva detalje o svom privatnom životu, zbog čega nas nimalo ne čudi da ona ne poseduje profile na popularnim društvenim mrežama. U intervjuu od pre nekoliko godina za magazin ELLLE, Ema Stoun je izjavila da društvene mreže nisu za nju, ali da nema ništa protiv da ih koriste oni kojima ne smeta toliki protok informacija.

Ema Stoun
Ema Stoun Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Kristen Stjuart ima prilično raširen stav o društvenim mrežama. „Znam da je ovo što govorim očigledno i da možda zvučim kao stara osoba, ali može toliko toga zanimljivog da se radi umesto što se visi na društvenim mrežama. To baš oduzima dosta vremena,“ rekla je poznata glumica u intervuu za CBS News 2016.

Kristen Stjuart
Kristen Stjuart Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kira Najtli jednom prilikom je priznala da je imala profil na Instagramu, ali to je trajalo svega pet minuta i potom ga je obrisala. Svoje iskustvo sa društvenim mrežama je opisala ovim rečima:

„Gledala sam kako mi brzo raste broj pratilaca, bukvalno sto ljudi za tri sekunde. To me je prestravilo i odmah sam obrisala svoj nalog.“

Kira Najtli
Kira Najtli Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar