Foto: Zoran Lončarević

"Sebe uhvatim nekad da namerno gladujem bar jedan dan u sedmici. Inače, nisam gurman, ali znam šta je dobro. Krompir je moje omiljeno jel u svakom obliku", rekao je Dragan Kojić.

PROČITAJTE JOŠ

Dragan Kojić Keba oduvek vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravlje, što mu je iznad svega. Pored svakodnevnog vežbanja, špevač vodi računa i o ishrani, posebno u zimskom periodu. Međutim, kad god ode u rodnu Loznicu, malo se opusti i pojede malo više od uobičajenog ritma, ali brzo koriguje trčanjem jer je u formi.

„Uvek postoji nekakva misao opreza, plašio sam se uvek te gojaznosti. Sebe uhvatim nekad da namerno gladujem bar jedan dan u sedmici. Inače, nisam gurman, ali znam šta je dobro. Krompir je moje omiljeno jel u svakom obliku. Međutim, i kad dođe do više hrane, onda je obavezna sauna, masaža, brzo hodanje, trčanje kako bi se bolje osećao. Ali, svemu tome dodajem duh. Bistar i čist duh, a unutar mora biti vedar na život bez obzira na to šta te je snašlo, moraš naći pozitivu. Tek onda si dobar kada sebe dovedeš u stanje pozitivnosti“, rekao je Kojić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.