Foto:Screenshot

Folker Dragan Kojić Keba, iz čije dnevne sobe njegova snajka Severina pravi onlajn muzički šou, takođe ne miruje u izolaciji, već je dokomponovao originalnu numeru iz mjuzikla koji je izveo u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato".

On se posvetio stvaralaštvu, pa je objavio prvu pesmu iz karantina pod nazivom „Kad bih bogat bio“ za koju je snimio i prigodan spot.

„Ideju sam dobio zahvaljujući mjuziklu „Violinista na krovu“ u TLZP-u, gde sam tu ulogu imao. Napisao sam tekst i dokomponovao strofe, a aranžirao je Nenad Konstantinov koji je u svom domu vizuelno snimio sebe, i ja sebe u svom domu i tako smo u ovoj izolaciji napravili i fin spotić. Pesma je totalno drugačija, ono kabare, mjuzikl fazon, a pamtiću je uvek, jer je prva koju sam objavio u izolaciji“, rekao je pevač za Telegraf i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Nastupi su otkazani, ali moj entuzijazam i neiscrpnost i pevanje i komponovanje i sviranje nije i nikada neće biti otkazano. Moja profesija je uvek bila ujedno i moj najdraži hobi“, zaključio je Keba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.