Podeli
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Katarina Živković, koja je u svom poslu veoma vredna i radna, našalila se povodom Praznika rada sa "muškim" poslovima, pa istakla da je ona sama svoj majstor i da, ne samo što ume da promeni cev kada pukne, nego menja i gume na automobilu.

Katarina u razgovoru za naš portal priznaje da sve teže podnosi karantin, pa kaže da joj ni Međunarodni praznik rada u trenutnim okolnostima ne predstavlja ništa.

“Ranije sam uvek išla na uranke ili na neko putovanje”, naglasila je Katarina šta joj zapravo ove godine najviše nedostaje, a onda dodala da je veliki radnik, kao i da skoro nikada nije odbila nastup.

Ona se veoma obradovala susretu sa ekipom Nova.rs jer joj ljudi, kako kaže, toliko nedostaju da se plaši da će čak zaboraviti i da govori.

PROČITAJTE JOŠ

“Mnogo čitam knjige ovih dana, ali mi nedostaje druženje” iskreno je rekla Živkovićeva, a pošto živi sama, pitali smo je da li ume da obavlja i neke “muške” poslove, na šta je ona imala spreman odgovor:

“Sve radim sama. Menjam sijalicu, menjam cevi, dobar sam vodoinstalater, majstor mi nije potreban, menjam gume na autu, sve znam da promenim, da popravim, kada se prekidač pokvari ja uzmem šrafciger i gotovo”, rekla je pevačica u jednom dahu, ali se na kraju ipak nasmejala i priznala da je bila ironična.

Ukoliko želite da saznate o čemu smo još razgovarali sa Katarinom Živković pogledajte video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.