Foto:E-Stock_caslav_vukojicic

Pevačica je nakon dužeg vremena govorila o detaljima iz privatnog života.

Pevačica Katarina Sotirović, nekadašnja članica grupe „Koktel bend“, povukla se iz javnosti na vrhuncu karijere, kada je odlučila da se uda i posveti porodici.

PROČITAJTE JOŠ:

Od košarkaša Aleksandra Rašića razvela se nakon 14 godina braka, imaju dvoje dece, a pevačica je sada otkrila da se nimalo ne kaje zbog odluke o razvodu.

„Ne kajem se zbog takve odluke, jer da nisam to uradila ne bi ništa bilo ovako. Usijana glava bila, ali iz tog braka imamo dvoje divne dece, naravno da postoji žal što sam u tom momentu otišla i što me nije bilo i razmišljanje šta bi bilo da sam ostala“, priznala je Katarina, koja se nakon nekoliko godina medijske ilegale vratila na scenu i uveliko radi.

„Živeli smo u Rumuniji kada je David imao godinu dana, ali sam imala podršku od Saše, koji mi je rekao da iskoristim priliku i vratila sam se na svoje, u posao, u muziku, i sada uživam“ otkrila je pevačica, koja je veoma posvećena deci.

Katarina je ispričala i jednu situaciju na koju baš i nije ponosna.

„Svakog dana ustajem u 6.45 časova. Taman sam mislila sin kreće u prvi razred, biće lakše, ali sve ispočetka. Čista logistika, bukvalno živim u kolima, samo dovozim i odvozim. Jedan dan smo zaboravili Davida. Nije ušao u kola, ćerka i ja smo ušle i ona se dere: ‘Mama, David!’, ja vidim nema ga, odmah u rikverc, a on ispred vrtića stoji, gleda me. Šta ćeš, živ čovek, dešava se“, priznala je Katarina.

BONUS VIDEO: Aleksandra Bursać o obradi dueta „Cipele“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.