Katarina Grujić i Andreana Čekić osule paljbu po Aleksandri Bursać

Showbiz 20. apr. 202223:46
Podeli:
Andreana Čekić, Aleksandra Bursać i Katarina Grujić Foto:M. M./ATAImages./Goran Srdanov/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačice jednu stvar zameraju koleginici.

Pevačice Katarina Grujić i Andreana Čekić gostovale su u emisiji „Kontrašou“ i govorile o pesmi „Cipele“ koju je nekada Andreana izvodila sa Emirom Đulovićem, a sada je umesto nje peva Aleksandra Bursać.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dve ou su to što je Bursaćeva prihvatila da snimi numeru.

"Puno puta, posebno ovih dana sam pričala o tome. Ne znam šta bih ja tu dodala. Lepo je otpevano. Smatram da nije bilo potrebe da se uopšte prepevava. Autor je mogao da uzme postojeću pesmu i da stavi kod sebe na kanal. Na kraju krajeva nije bitno šta ja o tome mislim. Pozdravljam svačiji rad. Aleksandra Bursać je dobra pevačica", rekla je prvo Andreana.

Na njen komentar nadovezala se Kaća Grujić.

"Ja ću se samo nadovezati na to. I ja poznajem Aleksandru Bursać i imam samo reči hvale. Odmah sam rekla da to nije kolegijalno i to nije profesionalno. Ja bih napravila skandal i to tako ne bi prošlo, ja bih to izminirala na apsolutno svim poljima, jer nije kolegijalno. Ne može meni neko da zabada nož u leđa, kome apsolutno ništa loše nisam uradila. Sve kolege na estradi su osudile to i svi su stali na Anreaninu stranu", istakla je Kaća.

"Bilo bi ok da me je pozvala pre toga i da mi je najavila i rekla: 'Vidi, Andreana, ponuđeno mi je, nadam se da se ne ljutiš, ja ću to prihvatiti. Rekla bih joj da je super, da nemam problem sa tim. Ovako ispada, kao što kaže Kaća, da je sve nešto iza leđa. I sad je sve iza leđa. Nismo se čule posle toga", dodala je Čekićeva.

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Andreana Čekić koncert

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar