Karleušina ćerka nasmejala Srbiju: Mama je l si normalna? Prekini da snimaš

Showbiz 30. jul. 202109:36
Podeli:
Jelena Karleusa
Jelena Karleuša Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je snimke dramatične evakuacije posetilaca hotela u Turskoj, zbog ogromnog požara koji se zahvatio šumu iza, a koji se velikom brzinom širio ka naseljenom mestu. Na jednom od snimaka čuje se njena ćerka Atina koja je pita - "Mama je l si normalna? Prekini da snimaš!".

Snimak se vrlo brzo proširio Tviterom i nasmejao na desetine fanova srpske pop zvezde.

„Umirem od Karleuše koja snima hotel kako gori, a ćerka Atina viče –  MAMA JE L’ SI TI NORMALNA HOĆEŠ PRESTATI DA SNIMAŠ“, glasi jedan od komentara na Tviteru.

Karleuša je na desetinama Instagram storija prikazala celu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Šumski požari koji bukte u blizini letovališta u Antaliji šire se ka naseljenim delovima zbog čega je nekoliko četvrti je evakuisano. Nekoliko šumskih požara izbilo je u Antaliji, popularnom turističkom letovalištu u Turskoj, dok vetar nosi plamen u smeru naseljenih područja, rekao je lokalni zvaničnik turskom CNN-u.

U blizini jednog dela u kojem je izbio požar, nalazila se i pop zvezda Jelena Karleuša, sa prijateljima i decom.

U nekoliko kratkih snimaka koje je objavila na svom Instagramu, vidi se užasni požar koji bukti iza hotela u kojem je bila smeštena. Ona je zajedno sa decom ušla na brodić, a potom pokušala da smiri ostale ljude na brodu koji su uspaničeno ustajali i vikali.

„Sve je u redu, idemo, sedite dole“, govori Karleuša na snimku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar