Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica je oduvek volela luksuz, skupocenu odeću i destinacije.

Jelena Karleuša poznata je po tome što ne štedi novac kada su u pitanju putovanja, a luksuz u kom redovno uživa objavljuje na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudeći po njenim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama, ona gotovo uvek bira najskuplje hotele.

Tako je ove godine, nakon saopštenja da se razvodi od fudbalera Duška Tošića, Karleuša sa ćerkama, Atinom i Nikom, otputovala u Tursku na more.

Tamo je, kako se moglo zaključiti iz njenih objava na Instagramu, odsela u hotelu sa pet zvezdica „The Land of Legends Kingdom Hotel“. U ovom luksuznom smeštaju jedna noć košta oko 1.200 evra.

Budući da je tamo boravila sa ćerkama, te da su tamo ostale oko 10 dana, pevačica je za ovo putovanja „pukla“ više od 10.000 evra.

Inače, Karleuša redovno boravi u Turskoj kada je na odmoru, a cene njenih putovanja uvek su paprene kao i ove godine.

Jedno od prethodnih putovanja takođe im je bilo u Turskoj i to u hotelu gde boravak za tri osobe u apartmanu, u zavisnosti od pogleda, košta od 69.389 dinara do 154.974 dinara.

Tada je iskeširala minimum 624.501 do 1.394.766 dinara, odnosno između 5.900 i 11.825 evra, bez dodatnih usluga koje se takođe naplaćuju.

Međutim, ona ne odlazi na samo jedno putovanje godišnje, već je i ovog leta nakon Turske posetila i Crnu Goru, gde je uživala na skupocenoj jahti.

Neretko se fotografiše i unutar privatnog aviona kojim redovno putuje, tako da ona potroši i ogroman novac za put od jednog do drugog mesta.

Pre nekoliko godina se pisalo da su ona i Duško za jedno od svojih najskupocenijih letovanja dali čak 50.000 evra. Te godine su išli na Maldive, gde su odseli u luksuznom hotelu „One and only Reethi Rah“, u kojem polupansion za četvoro košta neverovatnih 6.600 evra.

Jelena neretko posećuje i Dubai, gde takođe uvek odseda u luksuznim hotelima.

BONUS VIDEO: Top 5 izjava Jelene Karleuše kojih se ona „ne seća“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.