Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mala od skandala tvrdi da je hit imala samo njena prijateljica Milica Pavlović, a u pitanju je duet upravo sa njom.

Jelena Karleuša poznata je po tome što ne štedi kolege kada su kritike u pitanju, a i pored toga što je ostvarila veliki uspeh za svoje godine, ovog puta se na meti kritika našla Aleksandra Prijović.

PROČITAJTE JOŠ:

Leto za nama obeležili su albumi Tee Tairović, Milice Pavlović i Aleksandre Prijović, čiji se hitovi mesecima slušaju, a sve tri će ove godine i održati prve solističke koncerte u prestonici. Ipak, najveći uspeh ostvarila je Aleksandra Prijović, koja osim što je snimila još jedan uspešan album, uskoro će održati i tri solistička koncerta u Štark Areni.

Aleksandra Prijović koncert u Guči Foto:M.M./ATAImages

Aleksandrin hit „Dam dam dam“ za samo dva meseca ima 33 miliona pregleda na Jutjubu, dok ni jedna Jelenina nova pesma sa albuma „Alpha“ i „Omega“ nemaju ni približno. Iako je publika očigledno dala svoj sud, Jelena ne priznaje Aleksandrin uspeh, a njen najveći hit na ovom albumu nazvala je „treš“, što na srpskom znači smeće.

„O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, ‘Zvezde Granda’ su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina“, istakla je Karleuša.

Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedino je priznala da osim nje hit ima Milica Pavlović, ali je u pitanju duet „Mašala“, koji je očekivano snimila sa Karleušom.

„Samo Milica ima hit. Pesmu ‘Mašala’ koju je snimila ove godine sa mnom“, rekla je pop diva u emisiji „Prvi red“

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših prirodnih pevačica