Jelena Karleuša i Boško Obradović Foto:SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia/E-Stock/Časlav Vukojičić/Zoran Lončarević/Nova.rs

Pevačica se osvrnula na odgovor lidera "Dveri".

Jelena Karleuša je na svom Instagramu prvo napisala da je Boško Obradović homoseksualac i da bi država „trebalo da ga zaštiti“. Lider „Dveri“ i jedan od najglasnijih protivnika održavanja Evroprajda u Beogradu ubrzo se oglasio i poručio pevačici da je „propagator ideologije homoseksualizma“.

PROČITAJTE JOŠ

„Jelena, kao što Vi lično nikada niste imali veze sa muzikom, tako nemate veze ni sa temom o kojoj ste se drznuli da pišete. Nije to problem što vređate jednog porodičnog čoveka koji brine o petoro dece, što vređate moju suprugu i širu porodicu, što lažete i provocirate. Razumem da je to deo Vašeg karaktera koji je rijaliti šoubiznis kojim se bavite deformisao u ovakvom nemoralnom pravcu. Kapiram i da je to deo propagande homoseksualnog lobija kome pripadate i koji ne uspeva da me ućutka. Vaše gej parade ne podržavaju ni mnogi homoseksualci, a kamoli većinska Srbija sa kojom Vi imate problem, a ne sa mnom“, naveo je Obradović u pisanoj izjavi koju je prosledio Kuriru i dodao:

„Još je manji problem što klevetate predsednika jedne političke organizacije i narodnog poslanika, jer sam na to odavno navikao. Međutim, zanima me da li mi se obraćate kao član LDP-a, Vesićeva maskota ili nova Vučićeva rijaliti zvezda? Svi znamo da ste propagator ideologije homoseksualizma i razumemo da ste – kao i gej parada – prešli put od LDP-a do SNS-a, ali nije lepo da vređate, ne mene već većinsku Srbiju koja se protivi održavanju jedne takve sramne, antihrišćanske i antiporodične manifestacije u srpskoj prestonici.“

Sada se Karleuša ponovo oglasila.

„Stvarno ne mogu da ne reagujem na ‘odgovor’ Boška Obradovića’ koji tvrdi da sam ga uvredila time što tvrdim da je homoseksuala,a zatim u prepoznatljivom stilu nastavio sa bujicom uvreda i zamena teza. Obratiću se opet direktno: Boško, biti homoseksualac nije uvreda, to je nešto sa čim se rodite. Ako niste homoseksualac kako tvrdite pokušajte da se na minut stavite u kožu jednog. Političar ste, kako kažete? Pa i Hitler je bio takav političar. Koja vera, koji to Bog, koja to magija i psihički poremećaj vam je dao za pravo da nekome dajete ili oduzimate pravo na život i rad, na šetnju ako mu se šeta?! Ko ste vi Boško da nekome govorite da je podoban ili ne, bolestan ili ne?! Ovo nije nacistička Nemačka Boško. Ovo je Srbija, zemlja svih svojih građana! Ko ste vi? Evo ja ću vam reći ko ste vi da ne bi više živeli u zabludi. Vi ste Boško jedno veliko ništa. Farsa. Biznis i interes. I nema potrebe da me vređate, u Vašoj ‘tradicionalnoj i verskoj Srbiji’, je dosta bilo vređanja i ponižavanja žena. Mi nismo inkubatori vaše tradicionalne sperme, već ravnopravni građani“, napisala je pevačica i dodala:

FOTO: Printscreen/Instagram/karleusastar

„Nas ne tuku i ne vređaju i ne siluju homoseksualci, već oni koji kao i vi sebe nazivaju normalnim muškarcima koji žene tretiraju kao građane drugog reda, koji služe kao krpa za po kući! Dosta ste zla učinili! Ne petljajte Boga u vaše pomije! Hitler je bio pobožan, sada mu Bog i onaj drugi crveni čika sa rogovima prave ‘malu decu’ jer nije bio dobar kao i vi sad. Evo ja kao malo uticajnija osoba od vas kod ovog zloupotrebljenog naroda kažem – nećete vala ni vi šetati! Ne dam vam dozvolu. Neće peder šetati? Molim? Neće mali Boško šetati. Da vidi kako je to kad mu se ne da da truje moj grad mržnjom. Idite Boško tamo odakle ste došli i bavite se poljoprivredom. Pomozite Srbiji. politiku stavite ozbiljnim igračima, ovim koje ste pomenuli u izlivu strasti. I da, i dalje tvrdim da ste homoseksualac. To je kompliment za kraj“, zaključila je.

BONUS VIDEO: TOP 10 ratova Jelene Karleuše

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (10)