Karleuša obećala, Ceca ispunila: Usred emisije iznenadila ženu iz publike VIDEO

Showbiz 23. sep. 202122:18
Podeli:
Svetlana Ceca Ražnatović, Novka, tašna Grand Online
Foto: Grand Online

Još pre godinu dana Jelena Karleuša je gospođi koja redovno sedi u publici "Zvezda Granda", obećala tašnu. Svake subote direktor "Granda" Saša Popović podsećao ju je na obećanje koje je dala, ali uzalud.

Pročtiajte još:

„Gospođa Novka je ustala. Obećala si joj, možeš da joj doneseš i malo veću tašnu i u nju nešto da staviš“, rekao je Popović prošle godine u oktorbu, a Karleuša se pravdala da je bila korona i da nije stigla da kupi. Ipak, na kraju je dala obećanje da će Novka konačno imati torbicu.

Ražnatovićeva je baka Novki poklonila crnu torbu sa lancima, a ona ju je odmah probala u emisiji.

Naime, sada je Ceca podigla ženu iz publike, baka Novku, koja je poznata gledaocima jer su je već ranije pominjali u emsijama kao stalnog člana publike, i znenadila je.

„Krajnje je vreme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili“, rekla je Marija Šerifović Novki dok joj je novu tašnu uručila Ceca.

„Ja se zahvaljujem, prijatno sam iznenađena, mada sam se nadala da će Ceca da donese tašnu“, bila je iskrena Novka, a nakon ovog usledio je ogroman aplauz.

Kako je izgledao ovaj momenat, koji ćete imati priliku da vidite u emsiji „Zvezde Granda“ pogledajte u videu u galeriji iznad, kao i u videu u nastavku.

BONUS VIDEO: Izjava Cece pred početak nove sezone Zvezde Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar