Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pop zvezda Jelena Karleuša obeležila je na društvenim mrežama 26 godina svoje karijere. Pevačica je objavila snimak lajv nastupa u kojem peva pesmu "Ko ovu dramu režira", podsećajući fanove da je pre više od dve decenije objavljen njen prvi album.

„Na današnji dan, navršava se 26 godina od izlaska mog prvog albuma. I nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam… ja ne znam kojom da krenem stranom, ispred mene bol je puk’o k’o kanjon…. Ko ovu dramu režira – bile su reči koje sam ponovila milion puta u sebi, kao u pesmi, napadana, omalovažavana, osporavana i zabranjivana zbog malo “drugačijeg” karaktera, stava, energije… Ali gle čuda, nisu me zaustavili ni posle 26 godina“, započela je Karleuša na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

„Nikada se nisam uklapala i nikada nisam ni uspela da se uklopim u standarde podneblja u kom živim, to je razlog što sam puno propatila i bila neshvaćena kao i danas. Ali to sam ja. Ne mogu da se menjam a nije da nisam pokušavala da budem “ljubimica svih”. Meni to ne ide. Možda sam većini čudna ali i meni su ljudi čudni. I zato sam naučila da funkcionišem u mom svemiru sama. Da pevam, igram, govorim i radim onako kako  ja hoću ignorišući činjenicu da svako o tome ima mišljenje…“, dodala je ona.

„26 godina mnogo, mnogo ružnih, užasnih momenata za jednu ženu ali i najveće i najdivnije armije fanova zbog kojih sam svaki put rekla sebi da moram dalje. Nadam se da ćemo još puno godina pevati i stare a uskoro i nove pesme… jer ima još puno planeta do kojih nismo došli i puno zvezda koje čekaju da ih dotaknem“, zaključila je ona na Instagramu.

Došavši od izražaja sredinom devedesetih, Karleuša se tokom narednih decenija uspostavila kao jedan od vodećih regionalnih izvođača sa nizom uspešnih albuma, kao što su Samo za tvoje oči (2002), Magija (2005), JK Revolution (2008) i Diva (2012) i dva glavna beogradska koncerta: All About Diva (2010) i Viva la Diva Show (2013).

Posle toga, stekla je na društvenim medijima praćenje i uticaj kroz svoj modni stil, postavši prva srpska ličnost nakon Novaka Đokovića koja je dostigla milion pratilaca na Instagramu. Karleuša je 2015. godine postala i član žirija u popularnom televizijskom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde se zadržala do danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)