Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica poslala savet roditeljima.

Jelena Karleuša je poznata kao borac za prava životinja.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je poslednjih dana aktuelna tema premeštanja Beo Zoo vrta na Adu Safari, pevačica je iskoristila trenutak da da svoje mišljenje i o zoološkim vrtovima.

Kao što je i očekivano, Jeleni se ne dopada njihov koncept i smatra da je to „najokrutniji način zarobljavanja životinja“.

Foto: Instagram/karleusastar

„Zoo vrtovi su jedna od najbizarnijih, najsebičnijih i najokrutnijih izmišljotina ljudske vrste! Učite svoju decu da je monstruozno i okrutno zarobljavati životinje, a zatim ih do smrti držati u kavezima! Životinje ne služe za zabavu ljudi, životinje ne postoje da bi ih mi koristili kako mi hoćemo! Životinje su živa bića sa apsolutno istim pravom na život i slobodu kao i ljudi! Učite svoju decu milosti prema životinjama, učite ih da poštuju, cene i čuvaju životinje! Učite ih da životinje imaju i porodicu i emocije! Duboko verujem da će naša deca ispraviti svako zlo koje smo kao vrsta učinili svim životinjskim vrstama! Čovek, kao jedna od životinjskih vrsta na ovoj planeti predstavlja najveće zlo i pretnju svemu živom! Stop Zoo vrtovima! Stop ubijanju i zlostavljanju! Ni jedno živo biće ne zaslužuje doživotni zatvor!“, napisala je Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Jelena je već kritikovala lovačka udruženja, a zbog toga je ušla i u sukob sa nekim poznatim ličnostima poput Vuka Kostića.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare