Olivera Bacić Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Glumica Olivera Olja Bacić je pre dva dana na svet donela ćerku Vasiliju, koju je dobila sa glumcem Miodragom Dragičevićem. Njen izabranik je javnosti dobro poznat, a i Olivera je do sada odigrala nekoliko kvalitetnih uloga.

PROČITAJTE JOŠ

Olivera se prethodnog meseca udala za Miodraga na tajnoj ceremoniji, a pre nekoliko dana su dobili svoje prvo dete. Dragičević je široj javnosti poznat po ulogama u brojnim domaćim serijama, a Oliveru je publika prvi put upoznala u seriji „Priđi bliže“ 2010. godine.

Nešto bitniju ulogu dobila je u seriji „Komšije“, u kojoj je sarađivala sa koleginicom Anjom Mit, a pažnju je privukla i radu na serijama „Žigosani u reketu“ i „Kalkanski krugovi“.

Njena prva uloga u dugometražnom filmu je bila u ostvarenju „Biser Bojane“, a kasnije je igrala i u istoimenoj TV seriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

Najviše pažnje u njenoj dosadašnjoj karijeri donela joj je uloga Lepe Lukić u filmu „Toma“ Dragana Bjelogrlića.

Kada su Lepu u jednoj emisiji pitali da li zna ko će je glumiti na velikom platnu, ona je priznala da joj to nije poznato, a kroz smeh je navela i da je glumici „sigurno čast što će je igrati“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

Olivera je igrala i u predstavi „Žene iz Troje“ u Narodnom pozorištu.

„Ovo je priča o nepotrebnom ratu koji je naneo ogromnu štetu i gubitke. Danas smo takođe svedoci nepotrebnih ratova u kojima nedužni ljudi stradaju i trpe velike gubitke. Radnja ove drame se može desiti svuda i u svakom vremenu“, rekla je tada mlada glumica.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Toma“, glamur na crvenom tepihu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.