Kardi Bi kupila ćerkici Birkinovu torbu od 48.000 dolara

Podeli:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kardi Bi je nedavno objavila Instagram fotografije svoje trogodišnje ćerke Kulture koja je uživala u dijamantima, uključujući i ogrlicu sa temom Mini Maus, šljokičavi sat i pregršt blistavih narukvica. Ipak, vrhunski dodatak bila je njena nova žuta Hermes Birkin torba, koja je bila prekrivena sa bezbroj "Svarovski" kristala u obliku duge.

PROČITAJTE JOŠ

Mišel Berk, izvršna direktorka „Prive Porter“, rekla je „Page Six Stile“ da je inspiracija nastala zahvaljujući maloj Kulturi.

Berk je nastavio: „Kardi je želela da se duga sa Birkinovom tašnom napravi posebno za Kulturu“.

Berk je nedeljama radio kako bi usavršio dizajn, za šta je bilo potrebno više od 30.000 šarenih kristala u različitim veličinama, zajedno sa 100 sati rada kako bi ih sve postavio.

Cena za novi Kulturin novi Birkin dizajniranom dugom iznosi 48.000 dolara, zahvaljujući dodatnim troškovima prilagođavanja.

„Birkin postaje toliko veliki, toliko ga žena konačno dobija , da nam naši najveći kolekcionari dolaze da stvore nešto što niko drugi nema. To je tako jednostavno ”, rekao nam je Berk, objašnjavajući zašto se slavne ličnosti poput Paris Hilton i Džefri Star okupljaju u „Prive Porteru“ da bi dizajnirale Birkinsa.

Trgovac luksuznim torbicama zapravo se trudi da održi korak sa potražnjom ali da njeni kupci „sa zadovoljstvom čekaju“ da dođu u ruke svojih personalizovanih tašni, čak i kada ne mogu da dobiju tačnu procenu vremena.

S obzirom da Kardi očekuje drugo dete sa suprugom Ofsetom, stoga je poklon za malu Kulturu bio logičan sled, kako se ne bi osetila zapostavljeno.

Bonuds video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar