Biljana Sečivanović Foto: Instagram

Biljana Sečivanović smatra da žena mora da bude dobra ljubavnica, dama i domaćica. Njen recept za vitku liniju je da treba unositi što više voća i povrća, ali, iako vodi računa o zdravoj ishrani, ponekad "preksrši" uz kaloričnu hranu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica kuva samo kada zatreba i kada su posebne prilike. Priznaje da je pošteđena sa te strane, a za kuvanje u kući zadužena je njena sestra. Ipak, kada je u kuhinji, sprema slana jela, a slatkiše ne voli.

„Najbolje spremam slana jela, iako kuvam samo kada izrazim želju za tim i kada imam za koga! Još od detinjstva najviše volim kuvano povrće: grašak, boraniju, spanać, a i sada najviše uživam u paprici i piletini na mnogo načina. Majka nas je naučila da spremamo francusku musaku, koja se u našem kraju priprema sa pireom, a ne sa seckanim krompirima“ otkrila je pevačica za portal „Grand online„.

Biljana preferira blažu hranu i odskoro vodi računa o zdravoj ishrani i kalorijama. Njen recept za vitku liniju je da treba unositi što više povrća i voća, a što manje masti i ugljenih hidrata, osim ako ne želite da dobijete na kilaži.

„Lišavam se majoneza, pavlake i uopšte masne hrane, mada mi se dešava i danas da se častim „zabranjenim“ jelom. Međutim, zimi smo svi statični, manje se krećemo, pa se i ugojimo! Smatram da godišnja doba utiču na svačiju ishranu“, tvrdi ona.

Iako obožava srpsku kuhinju, kao i tursku koja joj je veoma slična, pevačica voli italijanske testenine, kao i francuske kroasane. Ali ne krije da ima i loša iskustva kada je bila na Tajlandu.

„Oni imaju specifične kombinacije začina, pa mi smetaju njihovi sosovi. Meni je slatko – slatko, kiselo – kiselo, a slatko-kisele ili slatko-ljute mešavine mi se ne dopadaju. Marokanski specijalitet, kome sam i ime zaboravila, nikad više neću probati, jer iako je bila moja omiljena piletina, slatko-ljuti sos je pokvario ukus“, kaže Biljana.

Hranu ne sprema isključivo po receptu, već izbacuje sastojke koji se ukućanima ne dopadaju i dodaje ono što vole. Priznaje da je romantična i da voli da iznenadi svojim umećem, ne samo muškarca, nego i porodicu! Za nju nije bitna količina hrane, već da je spremljena s ljubavlju.

„Stranom gostu bi preporučila da ne zaobiđe pite, koje su karakteristične za naše područje, ali i kiseli kupus, jer je to najpoznatiji specijalitet iz njenog rodnog Mrčajevca. Iako smatra da svaka žena treba da bude snalažljiva i u krevetu, i u kuhinji, i na ulici, ipak misli da za ljubav nije presudno to što je žena vrsna domaćica“, završava pevačica.

BONUS VIDEO: Zajednički intervju Cece Ražnatović i Viki Miljković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)