Foto: E-Stock/Ivan Dobricic, Caslav Vukojicic, Goran Srdanov/Nova.rs

Brojne pevačice i glumice ne plaćaju razne usluge, a za uzvrat nude reklamu na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Poznate ličnosti u Srbiji navikle su na život na visokoj nozi, pa im nije problem da, između ostalog, za brendiranu gardrobu, besne automobile, egzotična putovanja i odlazak na večere u luks restorane iskeširaju veliku svotu novca.

Neki pripadnici estrade odrasli su prateći idole na televiziji, pa su poželeli da i oni vode takav život, a priliku su dobili kada su izašli iz anonimnosti i postali prepoznatljivi. Tada im se i cena nastupa drastično uvećala pa su mogli sebi da priušte sve ono što nisu mogli nekada.

Pored dobre zarade, pevači i poneki glumci dobijaju razne ponude da reklamiranje proizvoda, namirnica, garderobe, obuće, tašni, cipela, putovanja, kozmetičkih salona, spa centara, teretana, klinika za estetiku, kafića i drugih brojnih stvari. Neki to prihvate, a neki svoje potrebe regularno plate.

Doduše, većina koristi svoju prepoznatljivost pa uslugu uzvrati reklamom na društvenim mrežama.

Seka Aleksić poznata je po tome da je svoj Instagram profil pretvorila u reklamni oglas, pa svakodnevno objavljuje sve i svašta. Ona čak i naplaćuje onlajn marketing, ali dosta toga uzima i na kompenz.

Lidija Vukićević najčešće reklamira salone u kojima se neguje. Malo po malo, pa objavljuje fotografije sa raznih tretmana za podmlađivanje i korigivanja tela, pa su mnogi došli do zaključka da dobija gratis uloge.

Anabela Atijas, nekada Đogani, navodno nema posla poslednjih godinu i po dana kao što je imala nekada. Nakon izlaska iz rijalitija ona konstantno nešto reklamira na svom Instagramu, pa je tako prošle godine besplatno letovala u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a za uzvrat je izbacivala naziv hotela i apartmana i hvalila na sva usta. Nedavno je i Ceca Ražnatović gratis letovala na Maldivima, ali ona je ipak Ceca. Svakom objektu znači da se ona tu pojavi. Doduše, ona je letovala iz prijateljskih razloga.

Goca Tržan je napravila i svoj vlog, pa može da radi šta hoće. Pevačica je čak školovala svoju ćerku na kompenz u jednoj privatnoj školi gde je dovodila medije i reklamirala školstvo.

Ove poznate dame samo su neke od mnogih koji vode život na kompenzaciju.

BONUS VIDEO: Džidža: Cecu bih izabrala za mentora

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)