Kako je Vojaž sprečio tinejdžerku da skoči s Brankovog mosta

Showbiz 15. avg. 202111:13
Podeli:
Vojaž Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Mihajlo Veruović Vojaž, pre manje od mesec dana spasio je devojku koja je htela da skoči sa mosta.

PROČITAJTE JOŠ

Reper i njegov prijatelj slučajno su se zatekli na Brankovom mostu u centru grada. Kada su vozili bicikli, Vojaž je video tinejdžerku, koja se pripremala da skoči u reku. Zastao je i nekako je ubedio da popričaju, prevukao je preko ograde, da bi ubrzo stigla i Hitna pomoć.

Iako je ispao heroj u celoj priči, Vojaž ne voli da se priseća toga, niti govori mnogo o tome, osim suštine i poruke koju je ispričao za Telegraf.rs.

„Da, tada je bio sa mnom moj najbolji drugar. Mi se sada tepamo, kume-kume, ali nismo stvarno kumovi. Neću puno da pričam o tome, to su neke privatne stvari i ne bih sa ljudske strane da komentarišem. Desila se ta situacija, devojka je stvarno htela sebi da oduzme život, a Nikola i ja smo se pojavili u pravo vreme, na pravom mestu, ja sam na Instagram profilu ispričao šta je sve bilo. Nije taj događaj toliko važan, ni to što smo mi kao akteri radili, već da objasnimo ljudima koji imaju suicidne misli da nisu sami u tome i da uvek će biti tu neko da ih sasluša“, rekao je Vojaž i dodao:

Vojaž Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Noge su mi se odsekle, nisam ništa mislio. To nije momenat da čovek treba da misli, samo sam instinktivno odreagovao i uhvatio je“, kazao je Mihajlo za Telegraf.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar