Lady Gaga Lejdi Gaga i Marina Abramovič
Lejdi Gaga i Marina Abramovič Foto: CF / Thunder Press / Profimedia

Nije tajna da je Lejdi Gaga imala ozbiljnih problema sa porocima što je i sama pop zvezda više puta pričala - o tome kako bi skrenula pažnju onima koji bi mogli da krenu istom stranputicom.

Pročitajte još:

Tako je otkrila da je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno ne bi li ublažila bolove.

Ekstravagantna pevačica nabavljala je opojni narkotik uz lekarski recept. Međutim, kada je shvatila da bi priča mogla da izmakne kontroli, odlučila je da se na vreme oslobodi poroka.

U procesu rehabilitacije u pomoć joj je priskočila prijateljica, čuvena umetnica Marina Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom. No, zvezda performansa ima pravila koja gosti moraju da poštuju, što je Gagi odmah stavila do znanja.

„Nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost“, bila je izričita Marina u obraćanju prijateljici koja je tada imala 27 godina.

Lejdi Gaga Lady Gaga
Lejdi Gaga Foto: MAI/Kickstarter / Ferrari / Profimedia

Gaga je na sve pristala, čak i na neobičan eksperiment u šumi u koju ju je Marina odvela sa povezom preko očiju. Zadatak je bio da pronađe put natrag bez čula vida.

„Šetala sam se šumom i u nekom trenutku počela da plačem jer dugo nisam osetila tako jaku povezanost sa prirodom“.

Kakva je još čuda Marina napravila nije poznato, ali popularnoj pevačici bila su dovoljna samo tri dana da zaboravi na marihuanu i okrene se zdravijem načinu života, piše Hello.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)