Kako je Miroslavu Iliću bivša ljubavnica zagorčala život

Showbiz 30. sep. 202107:12
Podeli:
Foto:Nova.rs

Ljubavna priča pevača Miroslava Ilića i njegove ljubavnice Mirjane Antonović datira još od davne 1985. godine. Oni su se zavoleli na jednoj njegovoj koncertnoj turneji u Americi, a danas su nemaju nikakav kontakt, osim na sudu.

PROČITAJTE JOŠ

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, već godinama unazad pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina Antonovića. Miroslav je protiv nje podneo krivičnu prijavu u kojoj je naveo da ga ona proganja, a sud je doneo odluku u njenu korist. S druge strane, ona je i njega tužila zbog utvrđivanja očinstva, koje on negira.

U utorak je u prepodnevnim satima održano ročište u Palati pravde na kojem su se oboje pojavili i trajalo je šest sati. U Mirjaninu korist svedočila je i Lepa Brena, koja je tokom njihove mladosti bila svedok njihove ljubavi. Dan kasnije opet je bilo suđenje na kojem su bili i Mirjana i Miroslav i trajalo je dva i po sata. Zbog situacije kakva jeste, detalji ne smeju da se iznose u javnost sve dok ne bude privedeno kraju.

Miroslav Ilić Foto: E-stock

Međutim, o ovoj priči ćutalo se godinama. Estrada je bila upućena da je u Ilićevom životu postojala neka Mirjana u mladosti s kojim je prevario suprugu Gordanu, ali da se to brzo okončalo. Nakom mnogo godina, Mirjana je izašla u javnost s pričom da pevač neće da prizna njihovo dete, a kasnije je i Devin potvrdio reči njegove majke. Ona je dolazila iz Amerike i šetkala se od redakcije do redakcije davajući intervjue, u kojima je iznela sve detalje, od njihovog upoznavanja, zabavljanja, trudnoće, pa sve do suđenja.

Ona je više puta pokušala da stupi u kontakt sa Ilićem, ali on nije odgovarao na njene pozive i poruke. Čak je i Devin pokušao u više navrata da ga dobije, ali dobijao je uvek isti odgovor – ništa.

Miroslav je davno potvrdio priču da se zavavljao sa Mirjanom, ali da dete nije njegovo i da je to bila samo kratka avantura. Međutim, ljudi koji su prisustvovali njihovim sastancima govore suprotno od njega – da su se jako voleli, te da jednom prilikom nisu mogli da se rastanu jedno od drugog na aerodromu.

E tada joj se Miroslav nikad više nije vratio. Odlučio se da ostane u braku sa Gordanom, sa kojom ima dvoje dece.

Mirjana je patila zbog neuzvraćene ljubavi, pa je rešila da dođe u Beogradu i osveti mu se. Pokrenula je sudski proces, zadobila medije, i sada se neće smiriti dok priču ne izgura do kraja.

U više navrata je govorila da joj ne treba pevačev novac i slava već samo da prizna dete. To je jedino zbog čega je rešila da pobedi bitku.

BONUS VIDEO:

Ispovest Mileta Kitića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar