Mića Jovanović i Nataša Bekvalac Foto:Goran Srdanov/Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Malo ko zna da je pevačica Nataša Bekvalac, pored muzičke karijere uspela da završi i Višu školu.

Bekvalac je, naime, završila je Višu školu za sportske trenere. Ljubav prema sportu nasledila je od oca, vrhunskog fudbalskog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca.

„Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem“, rekla je ona svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ

„Vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana“, priznala je svojevremeno pop zvezda, prenosi „Hello“.

Nataša Bekvalac je kasnije potpisala ugovor sa univerzitetom „Megatrend“ čije je bila zaštitno lice. Popularna pevačica je upisala i treću godinu na Faklutetu za kulturu i medije „Megatrenda. Kasnije je bila deo i marketinške službe, ali je dobila otkaz kao tehnološki višak 2012. godine.

„Nata nije kasnila na posao, nije bila neodgovorna, već je postala tehnološki višak. Grupa od osam ljudi, u koju spada i Nataša, ostala je bez radnog mesta u marketinškoj službi Univerziteta. Oni su davali sve od sebe, ali to, po svemu sudeći, nije bilo dovoljno, pa su nadležni odlučili da ukinu ovu službu i sve zaposlene otpuste“, rekao je svojevremeno za „Alo“, Mića Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend.

„Cela služba od osam članova je ugašena. U toku prošle godine služba nije loše poslovala, ali je poslovala ispod očekivanog. Svi oni, uključujući i Natašu Bekvalac, dobili su otkaz, a marketing je ponovo poveren Dejanu Ranđiću, koji je prethodnih deset godina sa svojom firmom vodio odlično poslove marketinga na našem univerzitetu. Što se tiče Nataše Bekvalac, ona nastavlja svoje uspešne studije na našem univerzitetu i krajem marta braniće seminarski rad, o čemu će mediji biti obavešteni“, rekao je on.

Nataša Bekvalac je kasnije izjavila da će nastaviti da studira na „Megatrendu“, ali o tome kasnije nije bilo reči.

„Na ‘Megatrendu’ nastavljam da studiram, uz brigu o mojoj ćerkici, koncertne aktivnosti i novi album koji mi je prioritet. Uz iskren i otvoren razgovor s rektorom, došli smo do dogovora da napravim pauzu u angažovanju u marketing timu ‘Megatrenda'“, izjavila je ona svojevremeno za „Alo“.

Tokom 2022. godine, Mića Jovanović prodao je zgradu univerziteta Karićima.

„Ta vest o prodaji naše zgrade je uslovno rečeno tačna. Mi smo pri kraju dogovora, 99 odsto će ta transakcija da se obavi. Ne želim da prejudiciram, ali sutra imamo sasatanak na kojem bi sve trebalo da bude rešeno“, rekao je Jovanović tokom 2022. godine za Nova.rs.

Na pitanje da li Karićima prodaje samo zgradu ili i univerzitet, vlasnik Megatrenda je rekao: „Pregovori se vode samo oko zgrade. Megatrend univerzitet sa 12 fakulteta ostaje u mom vlasništvu“.

„Megatrend“ je svojevremeno menjao ime u „Džon Nezbit Univerzitet“, pa je kasnije ipak povratio svoje staro ime.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac: Zašto sam rešila da otkrijem svoje tajne 

Komentari

Svi komentari (5)