Kako da gledate novu epizodu „Prijatelja“ u Srbiji

Showbiz 22. maj. 202114:42
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Šimer ponovo su zajedno na malim ekranima, posle 17 godina.

Dugoočekivano ponovno okupljanje glumaca iz serije Prijatelji konačno će biti prikazano 27. maja. Specijalna epizoda – sa specijalnim gostima, među kojima su Lejdi Gaga, Džastin Biber, Dejvid Bekam, biće emitovana 27. maja i u Srbiji i regionu, i to na striming servisu HBO GO.

PROČITAJTE JOŠ

„Zanimljivo je da, kad se sretnemo, čini se da nimalo vremena nije prošlo. Samo nastavimo tamo gde smo stali,“ rekao je Met Leblank, koji igra Džoija u seriji.

Kortni Koks je za magazin People istakla da je tokom snimanja okupljanja bila preplavljena uspomenama na „10 nezamenljivih godina.“

Iako epizoda koju su snimili nije imala scenario, svako od njih ima ideju čime se njihovi likovi bave danas.

„Ja bih možda otpočela mali biznis, neku modnu kolekciju. Živela bih na Aper ist sajdu u Njujorku, naravno,“ rekla je Rejčel, odnosno Dženifer Aniston.

„Monika bi bila onaj tip majke koja bi se takmičila sa drugima. Bilo da je u pitanju prodaja kolačića u školi ili nešto drugo, bila bi baš naporna,“ rekla je Koks.

Lisa Kudrov misli da bi Fibi „živela u Konektikatu sa Majkom i ostalom decom i da bi u školi bila zadužena za likovnu kulturu. Uvek bi podržavala drugačiju decu, poput nje.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar