Kajli Džener izdržava 10 godina starijeg brata

Showbiz 18. jun. 202022:11
Podeli:
Kajli Džener Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Vlasnica kozmetičkog carstva "Kajli Kozmetiks" Kajli Džener (22) izdržava starijeg brata Roba Kardašijana (32) jer je zapao u ozbiljne finansijske probleme, pišu strani mediji.

Kako svetski mediji navode, ona svom bratu daje novac za život, ali i za troškove suda, jer se bori za starateljstvo nad svojom trogodišnjom ćerkom Drim, koju je dobio sa bivšom partnerkom Blek Čajnom.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, Rob se godinama krije od kamera i reflektora od kako je odlučio da napusti porodični rijaliti šou „Keeping Up With The Kardashians“, koji se snima od 2007. godine.

Njegovi troškovi su u međuvremenu toliko porasli, a bankovni računi ostali prazni, pa sve vreme živi od pozajmica, navode strani mediji.

Prema navodima, porodični dogovor je da nakon što su mu godinama materijalno pomagale majka Kris (64) i sestra Kloi (35), sada je došao red na Kajli.

Izgleda da se cela porodica ponovo ujedinila kako bi pomogli Robu, ali to ne rade samo zbog njega, već i zbog njegovog deteta.

PROČITAJTE JOŠ

Prema ranijem pisanju medija, Rob i Čajna su započeli vezu u januaru 2016. godine i najavili veridbu samo tri meseca kasnije. Vezu i Blek Čajninu trudnoću ispratio je rijaliti „Rob & Chyna“, koji je emitovan na „E!“ kanalu.

Međutim, mesec dana nakon rođenja deteta par se razišao. Navodno, Rob sada želi da Čajna viđa dete samo vikendima uz prisustvo dadilje i zahteva da se njegova bivša testira na drogu i alkohol 30 minuta pre posete svoje ćerke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar