Kaya Ostojić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Kaja Ostojić i fudbaler Mateo Pavlović okončali su navodno svoju ljubavnu vezu koja je trajala tri godine.

Pevačica se oglasila na svom Instagram profilu po ovom pitanju i potvrdila glasine o raskidu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mateo i ja samo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i ispoštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja“, napisala je pevačica na Instagramu.

Hrvatski fudbaler je pre mesec dana navodno odlučio da svoju karijeru nastavi u Hrvatskoj, a tada je došlo i do raskida ove ljubavi. Par se razišao zbog navodnog protivljenja njegovih roditelja kada je ova veza u pitanju. Ono što je najviše smetalo Mateovim roditeljima jeste to što je pevačica srpskog porekla.

Mateovi roditelji su od samog početka bili protiv ove veze, pevačicu nisu čak ni upoznali, bez obzira što je više puta sa Mateom posećivala Hrvatsku. Par se uprkos tome nadao da će se stav roditelja promeniti kada ih budu videli srećne, kako piše „Telegraf“.

Izvor navodi da je razgovor o raskidu između fudbalera i pevačice usledio nakon što je on doneo odluku da potpiše ugovor. Kaja i Mateo nisu mogli da podnesu pritisak roditelja fudbalera.

Odluka o raskidu im je teško pala, ali su se razišli bez svađa i teških reči.

Par je pre samo nekoliko meseci kupio luksuznu vilu u Amjenu, blizu Pariza, a u ovaj svoj dom uložili su 1.250.000 evra. Zajedno su posedovali i kuću na Kosmaju.

Međutim, samo par meseci nakon kupovine ove vile, Kaja i Mateo su stavili tačku na svoju ljubav, pa je svako otišao na svoju stranu.

Kaja je, navodno, nakon raskida napustila Francusku i vratila se u Beograd, dok se Mateo preselio u Rijeku.

„Nakon raskida Kaja i Mateo su se iselili. Stan je ostao prazan, a on sada planira da ga izdaje. Sigurno je da se ona neće vraćati tamo. Nastaviće da živi u Beogradu, završiće kuću koju je nedavno kupila na Kosmaju i sigurno će to biti njen dom“, ispričao je izvor za pomenuti portal.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.